Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a férfire...

Miért van az, hogy a férfire csak legyintenek, ha lelép és otthagyja a családját és a gyereket az anyjára hagyja, de ha a nő lép le akkor ő mindenféle rohadéknak el van mondva?

Figyelt kérdés
Ez így igazságtalanság, mert szinte majdnem minden ilyen esetben a férfi lép le, és soha többet nem látja a gyerekét és nem is foglalkozik vele, pedig a nő is simán megunhatja a gyereknevelést.
2024. febr. 21. 06:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként régen a férfiak (főleg a felsőbb rétegekben) rakásra gyártották a gyerekeket fűnek fának, amit a nők neveltek fel egyedül, senki nem kérdezte miért nem foglalkozik a férfi a 20 zabigyerekével. De manapság annyira harcolunk az egyenjogúságért, hogy az a csoda azon nem akadunk ki miért nem a férfiak szülnek
2024. febr. 21. 10:14
 12/17 anonim ***** válasza:
17%

"amilyen kötődés van köztem és a gyerekem közt azt egy férfi sose fogja átérezni,"

Röviden: nincs igazad.

Veled ellentétben nekem van gyerekem, kettő is. Az apjuk meg nem díszf...z, hanem egyenértékű szülő és pontosan ezért a gyerekek se kötődnek hozzá kevésbé, mint hozzám. És a férjem is pont annyira kötődik hozzájuk, mint én. Nem gondolom, hogy az én kötődésem feljebb való attól, hogy én nyomtam ki őket a lábam közül és én szoptattam. Az az időszak elmúlik.

2024. febr. 21. 10:41
 13/17 anonim ***** válasza:
#11: ez pontosan mikor volt?
2024. febr. 21. 10:44
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
12 idővel igen, de most pont arról beszélek mikor mondjuk a gyerek még nagyon pici és akkor mennek szét. Sőt nagyon sokan szidják itt az apákat, akik nem is akarták azt a gyereket és már a születés előtt leléptek
2024. febr. 21. 10:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"12 idővel igen, de most pont arról beszélek mikor mondjuk a gyerek még nagyon pici"

Nem, nem erről beszéltél:

"azt egy férfi sose fogja átérezni," - ezt írtad.

Egyébként meg minimális az az idő, amíg nem tudja kivenni a részét a férfi (iszsz csecsemő se akadály) és onnan jön is a kötődés, hisz a szülő nőnél se jön rögtön a szüléssel, hanem ahogy gondozza.

2024. febr. 21. 13:28
 16/17 A kérdező kommentje:

5-ös, nem én legyintek rá, hanem a társadalom a nőket sokkal jobban megkövezi, ha elhagyja a családját, mint egy férfit.

Csak nem értem miért.

2024. febr. 21. 14:25
 17/17 anonim ***** válasza:
36%
16os mert a nő tartja össze a családot. Nem is olyan régen, sőt sok helyen most is az volt a felállás, hogy a nő otthon van, gyereket nevel, a férfi keresi a pénzt
2024. febr. 21. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!