Miért van az, hogy a férfire csak legyintenek, ha lelép és otthagyja a családját és a gyereket az anyjára hagyja, de ha a nő lép le akkor ő mindenféle rohadéknak el van mondva?

"amilyen kötődés van köztem és a gyerekem közt azt egy férfi sose fogja átérezni,"
Röviden: nincs igazad.
Veled ellentétben nekem van gyerekem, kettő is. Az apjuk meg nem díszf...z, hanem egyenértékű szülő és pontosan ezért a gyerekek se kötődnek hozzá kevésbé, mint hozzám. És a férjem is pont annyira kötődik hozzájuk, mint én. Nem gondolom, hogy az én kötődésem feljebb való attól, hogy én nyomtam ki őket a lábam közül és én szoptattam. Az az időszak elmúlik.

"12 idővel igen, de most pont arról beszélek mikor mondjuk a gyerek még nagyon pici"
Nem, nem erről beszéltél:
"azt egy férfi sose fogja átérezni," - ezt írtad.
Egyébként meg minimális az az idő, amíg nem tudja kivenni a részét a férfi (iszsz csecsemő se akadály) és onnan jön is a kötődés, hisz a szülő nőnél se jön rögtön a szüléssel, hanem ahogy gondozza.
5-ös, nem én legyintek rá, hanem a társadalom a nőket sokkal jobban megkövezi, ha elhagyja a családját, mint egy férfit.
Csak nem értem miért.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!