Használt ruha oldalakon miért jobb többezer+posta áron
venni ruhákat, mint egy nagy csomagot párszáz forintos db
áron?
Figyelt kérdés
Nincs időm egyesével felrakni, töltögetni a ruhákat, pedig szép, márkás ruhákról van szó; ezért bőven engedve az értékükből, gondoltam, egyben adnám el a méreteket, a mennyiségért cserébe 300ft-os db áron, de úgy látom, így lehetetlen.
Mindenki válogatni akar, de persze a 300ft/db így is kéne...
Nem tudom én is így jártam 25ért raktam fel 250 ftos db áron úgy hogy c&a, h&m, bababoltos ruhák és alig használtuk mi alsó hangom 150 ért vettük és mégse kell senkinek mert túl drága. Volt aki rám írt hogy egy 10esért elviszi... nincs is a csomagban zokni csak ruha... elmebetegek. Illetve már azt is kérték hogy száltsam házhoz a fele ára lett volna a benzin.
2024. jan. 31. 18:26
2/25 anonim válasza:
Mert nem akar 29 darab számára használhatatlan akármit venni az egy használható mellé.
2024. jan. 31. 18:29
3/25 anonim válasza:
Mert mi a fenének vegyen meg és tárolgasson az ember olyan ruhákat amik nem tetszenek/nem praktikusak és soha nem fogom ráadni a gyerekre?
Én is vettem használtan ruhát de csak olyat ami egyenként volt feltöltve. (Mármint egyenként voltak a képek.) Nem egy darabot hanem többet vettem egy eladótól, de csak azokat amik tetszettek valami 500-600 Ft/db-os áron.
Ennél drágábban nem éri meg mert pepcoban/sinsayen leárazva lehet ennyiért újat venni és sokszor a szállítás is ingyenes. A kis méretek amúgy sincsenek rajta 2-3-nál többször arra pont jók az olcsó új darabok, annyival nem rosszabbak mint a használt márkásak.
2024. jan. 31. 18:31
4/25 anonim válasza:
2# Egyetértek. Én kaptam már így ruhacsomagot,a felét tovább adtam,használhatatlan volt,nem megfelelő,nem tetszett,stb. Igen megveszem drágábban darabra vagy akkor inkább újonnan. Nem kerülgetek 30+ felesleges ruhát.
2024. jan. 31. 18:32
5/25 anonim válasza:
Az sem mindegy hány darabos a csomag, én pl nem vennék 100 darabos csomagot. Mindig veszek új ruhát is, a ruhái fele kb használt.
Kisebb darabszámú csomagot jobban megéri hirdetni, meg max pár ezer forint így. Nekem el szokott menni a ruhák kb 1/3-a. A többit inkább az állapota miatt nem rakom bele, azokat alapítványba viszem.
2024. jan. 31. 18:34
6/25 anonim válasza:
Akkor ezekszerint azért mert sok a megbízhatatlan eladó aki nem írja fotózzaki a ruhákat...
2024. jan. 31. 18:34
7/25 anonim válasza:
"Akkor ezekszerint azért mert sok a megbízhatatlan eladó aki nem írja fotózzaki a ruhákat..."
Vagy azért, mert neki az az egy darab kell, q többire nincs szüksége
2024. jan. 31. 18:36
8/25 anonim válasza:
Max 4-5 db-os csomagokat veszek, mert kicsi az esélye, hogy a 25 db-os mind tetszik.
2024. jan. 31. 19:21
9/25 anonim válasza:
Ezt jó tudne amúgy mert akkor én is kissebbekre bontom. Hátha úgy elviszik. Az a baj sajnálom kidobni a sok szép ruhát mert nem használtuk ki, második gyereket meg nem akarok. Szóval jelenleg csak állnak...
2024. jan. 31. 19:25
10/25 anonim válasza:
Én sem veszek meg már 10 db os csomagot sem mert egyáltalán nem biztos, hogy ami benne van az mind tetszik és kell is. A szép és márkás is olyan hogy neked szép de nekem lehet hogy nem az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!