Van itt olyan, aki szülés után nem látta szépnek a babáját?
Nekem ez egy valós félelmem, mert ha teljesen őszinte akarok lenni magamhoz egyikőnk családja sem büszkélkedhet sok szépséggel. Mi a férjemmel olyan átlagosak vagyunk, de nem tudom ez egyébként is mennyit számít. Régen egy ismerősöm említette, hogy szülés után egyáltalán nem látta szépnek a fiát, és majdnem 1 éves koráig azt hitte így is marad. Csúnyán hangzott ez egy anya szájából, nem is hallottam még soha senkit, aki ilyet mondott volna a saját gyerekére, sőt. Elgondolkoztam, hogy talán mások is éreznek így, de nem mondják, mert hát én is úgy gondoltam mikor az ismerősömet hallottam, hogy: úristen, hogy mondhat ilyet?! Mivel közeledik a szülés időpontja kezdem átértékelni magamban, hogy mi lesz, ha én is így járok? Normális egyáltalán ilyet érezni?
Azt szeretném leszögezni, hogy ettől a mondattól függetlenül nagyon jó anyának ismertem meg azt a nőt, mindig szerettel bánt a gyerekével. Szóval nem gondolnám, hogy ez az érzés összefüggne a szeretettel.
Én sem láttam szépnek a kisfiam. Sőt még 1-2 hónapig eltartott mire kikupálódott.
Őszintén megmondom, én még szép újszülöttet nem láttam. Max a filmekben a 2-3 hónapos "újszülötteket"
Azt hittem majd a sajátommal elfogult leszek, de nem.
Egy újszülött sose szép.
Mindig azt mondtam hogy talán kikupálódik!
Szerintem nem lettek csúnyák de ez egyéni....
Én látom ha egy fotó előnytelen és nem is posztolnam ki sehova(amugy se)
Egyébként meg rengeteg ronda gyerek van akin az idő se segít!nem lehet mindenki szép!
A nagyobbik lányom egyáltalán nem volt szép. "Gyárilag" is ütött-kopott és inkább fiús arca volt. Haja semmi.
Kb. 1 évesen lett csajos fazonja. Most 9 éves és kellemes jelenség.
A kicsi már 1 hetesen szép kislány volt.
Ettől függetlenül mindkettőt ugyan úgy szerették az első pillanattól.
Ismerek olyan lányt, aki 10-12 éves koráig kifejezetten előnytelenül nézett ki. Most 20 éves és gyönyörű.
Csaszaros
Volt a fiam, nagyon szep volt ujszulottnek. Mint a rajzokon.
Most meg sima, atlagos gyerek, mi sem nyertunk szepsegversenyt az apjaval.
A szepseg egyebkent is relativ fogalom, kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!