Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg szar anya vagyok mert...

Tényleg szar anya vagyok mert elmertem menni edzeni?

Figyelt kérdés

7 hetes a babám és tegnap végre vettem a bátorságot hogy elmenjek edzeni. A férjem vigyázott addig a gyerekre. Az óra ahova járok az este 7kor kezd. Meg is kaptam egy rokontol hogy nem kellene ilyen kicsi babát otthagynom.

Tényleg korai volt elmenni? Másfél órát voltam távol...

jan. 17. 16:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%

8-as.

Értelmezésem szerint nem az esetleg egészségügyi következményekre irányult a kérdés.

jan. 17. 18:50
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
*esetleges
jan. 17. 18:51
 13/18 A kérdező kommentje:

A nőgyógyászom jova hagyta hogy visszamenjek edzeni. Zumba óráról van szó.

És a beszolas nem az én egészségi allapotomra volt

jan. 17. 18:58
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Bármit is mondott a szakorvos, az a biztos, ha 102 éves korodig nem mozdulsz ki a lakásból. :) De akkor is csak óvatosan.
jan. 17. 19:07
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

A 8-as megsértődött saját magára.

Már 0 százalékon vagyok. :D

jan. 17. 19:43
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
Miért nem szóltál vissza: "Edzeni egészségesebb, mint belepofázni más magánéletébe, legalábbis nem kapsz érte szájbaverést." keményen, hogy lefagyjon.
jan. 17. 22:36
 17/18 anonim ***** válasza:
72%

Kisfiam 6 napos volt mikor otthon hagytam az apukájának. Igaz nem edzeni, boltba mentünk el a másik 2 nagyobb gyerkőcömmel. Kb 1 óra hossza volt. ( halálbüntetést nekem) 😅 Mit szóltak volna ehhez az ismerőseid? A baba aludt. Észre sem vette,hogy a környéken nem vagyok. Nekem ő a harmadik babám, tudatosan,az elejétől jövök-megyek. Nem sokszor ,nem hosszú időre ( anyatejes,igény szerint eszik ) általában alvas időben megyek. Azért figyelek erre tudatosan,hogy foglalkozzak a saját igényeimmel is ,mert a második szulesem után bizony sikerült beleesnem a kő kemény depresszióba. Sehova nem mentem. Nem engedtem meg magamnak sokáig az én időt! Erre ráment a józan eszem,és a házasságom is majdnem.

Megfogadtam most,hogy igenis foglalkozni fogok magammal is! Így mindenki boldog és kiegyensúlyozott. 😊

Ne foglalkozz másokkal! Élj úgy,csináld úgy ahogyan nektek jó.

jan. 18. 08:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valakinek van segítsége egyáltalán nem ördögtől való ha elmegy néha a gyerkőc mellől az anyuka. Legalább nem savanyodik be otthon. Ismerek nem egy anyukát akinek ott van apuka, nagymama, szülés után pár héttel már vígan ment intézkedni, bevásárolni, folytatta az életét. Én aláírom ha valaki egyedül van vagy a férje dolgozik egész nap akkor nehéz, de ha meg lehet oldani akkor miért is kell ott ülni a gyerek mellett és nézni ahogy alszik?
jan. 18. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!