Tényleg szar anya vagyok mert elmertem menni edzeni?
7 hetes a babám és tegnap végre vettem a bátorságot hogy elmenjek edzeni. A férjem vigyázott addig a gyerekre. Az óra ahova járok az este 7kor kezd. Meg is kaptam egy rokontol hogy nem kellene ilyen kicsi babát otthagynom.
Tényleg korai volt elmenni? Másfél órát voltam távol...
8-as.
Értelmezésem szerint nem az esetleg egészségügyi következményekre irányult a kérdés.
A nőgyógyászom jova hagyta hogy visszamenjek edzeni. Zumba óráról van szó.
És a beszolas nem az én egészségi allapotomra volt
A 8-as megsértődött saját magára.
Már 0 százalékon vagyok. :D
Kisfiam 6 napos volt mikor otthon hagytam az apukájának. Igaz nem edzeni, boltba mentünk el a másik 2 nagyobb gyerkőcömmel. Kb 1 óra hossza volt. ( halálbüntetést nekem) 😅 Mit szóltak volna ehhez az ismerőseid? A baba aludt. Észre sem vette,hogy a környéken nem vagyok. Nekem ő a harmadik babám, tudatosan,az elejétől jövök-megyek. Nem sokszor ,nem hosszú időre ( anyatejes,igény szerint eszik ) általában alvas időben megyek. Azért figyelek erre tudatosan,hogy foglalkozzak a saját igényeimmel is ,mert a második szulesem után bizony sikerült beleesnem a kő kemény depresszióba. Sehova nem mentem. Nem engedtem meg magamnak sokáig az én időt! Erre ráment a józan eszem,és a házasságom is majdnem.
Megfogadtam most,hogy igenis foglalkozni fogok magammal is! Így mindenki boldog és kiegyensúlyozott. 😊
Ne foglalkozz másokkal! Élj úgy,csináld úgy ahogyan nektek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!