Tényleg szar anya vagyok mert elmertem menni edzeni?
Figyelt kérdés
7 hetes a babám és tegnap végre vettem a bátorságot hogy elmenjek edzeni. A férjem vigyázott addig a gyerekre. Az óra ahova járok az este 7kor kezd. Meg is kaptam egy rokontol hogy nem kellene ilyen kicsi babát otthagynom.
Tényleg korai volt elmenni? Másfél órát voltam távol...
2024. jan. 17. 16:58
1/18 anonim 

válasza:

Engedd el. Mennyi ilyen lesz meg, hulye emberekkel nem kell foglalkozni.
2/18 anonim 

válasza:

Miért lenne korai? Apja is van neki nem csak anyja. Menjél csak, érezd jól magad a többiekre pedig sz@rj rá, sokan azért vannak begyepesedve mert évekig nem mennek sehova.
3/18 anonim 

válasza:

Aha nagyon gáz. Mennyivel jobb otthon szülés utáni depresszióval fetrengeni évekig...
4/18 anonim 

válasza:

Az apjára hagytad, aki ugyanolyan értékű szülő, nem a szomszéd tinilányt hívtad át bébiszitterkedni. Sosem értettem, mi a baj ezekkel a helyzetekkel, ilyen pici babát idegenre még nyilván nem hagyunk, na de az apjára? Aztán az ezen felháborodó pcsák vekengenek, hogy egyrészt a gyerek kizárólag az ő tulajdonuk, ugyanakkor jajj, nincs egy perc magánéletem se, mert a gyerek senkivel nem érzi jól magát anyucin kívül…
6/18 anonim 

válasza:

'Lájkoltam' az előző hozzászólásokat. Egyebet nem tudok hozzátenni. :)
7/18 anonim 

válasza:

Ha olyan jól vagy, hogy bírod az edzést, akkor nem baj.
8/18 anonim 

válasza:

Nem szar, csak hülye. 7 hétnél többet kellett volna hagynod magadnak a regenerálódásra. Majd ha 50 körül bepisilsz, gondolj rá nosztalgiával. ;)
9/18 anonim 

válasza:

Nem kell ilyennel foglalkozni...else kell neki mondani.
10/18 anonim 

válasza:

8-as, nem irta, hogy milyen edzes.
En szules utan 8 hettel mar jartam, de gyogytornaszhoz, a szetnyilt hasizmom miatt+ volt gatizom torna is.
Az igaz, hogy szules utan nagyon oda kell figyelni arra, hogyan es mit csinal az ember, de nem is tudjuk, hogy a kerdezo milyen edzesre megy, nem kell elore itelkezni.
Illetve esetleg szebben is meg lehet irni, hogy ilyenkor nagyon vigyazni kell meg az edzessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!