Tényleg szar anya vagyok mert elmertem menni edzeni?
Figyelt kérdés
7 hetes a babám és tegnap végre vettem a bátorságot hogy elmenjek edzeni. A férjem vigyázott addig a gyerekre. Az óra ahova járok az este 7kor kezd. Meg is kaptam egy rokontol hogy nem kellene ilyen kicsi babát otthagynom.
Tényleg korai volt elmenni? Másfél órát voltam távol...
jan. 17. 16:58
1/18 anonim válasza:
Engedd el. Mennyi ilyen lesz meg, hulye emberekkel nem kell foglalkozni.
2/18 anonim válasza:
Miért lenne korai? Apja is van neki nem csak anyja. Menjél csak, érezd jól magad a többiekre pedig sz@rj rá, sokan azért vannak begyepesedve mert évekig nem mennek sehova.
3/18 anonim válasza:
Aha nagyon gáz. Mennyivel jobb otthon szülés utáni depresszióval fetrengeni évekig...
4/18 anonim válasza:
Az apjára hagytad, aki ugyanolyan értékű szülő, nem a szomszéd tinilányt hívtad át bébiszitterkedni. Sosem értettem, mi a baj ezekkel a helyzetekkel, ilyen pici babát idegenre még nyilván nem hagyunk, na de az apjára? Aztán az ezen felháborodó pcsák vekengenek, hogy egyrészt a gyerek kizárólag az ő tulajdonuk, ugyanakkor jajj, nincs egy perc magánéletem se, mert a gyerek senkivel nem érzi jól magát anyucin kívül…
6/18 anonim válasza:
'Lájkoltam' az előző hozzászólásokat. Egyebet nem tudok hozzátenni. :)
7/18 anonim válasza:
Ha olyan jól vagy, hogy bírod az edzést, akkor nem baj.
8/18 anonim válasza:
Nem szar, csak hülye. 7 hétnél többet kellett volna hagynod magadnak a regenerálódásra. Majd ha 50 körül bepisilsz, gondolj rá nosztalgiával. ;)
9/18 anonim válasza:
Nem kell ilyennel foglalkozni...else kell neki mondani.
10/18 anonim válasza:
8-as, nem irta, hogy milyen edzes.
En szules utan 8 hettel mar jartam, de gyogytornaszhoz, a szetnyilt hasizmom miatt+ volt gatizom torna is.
Az igaz, hogy szules utan nagyon oda kell figyelni arra, hogyan es mit csinal az ember, de nem is tudjuk, hogy a kerdezo milyen edzesre megy, nem kell elore itelkezni.
Illetve esetleg szebben is meg lehet irni, hogy ilyenkor nagyon vigyazni kell meg az edzessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!