Öreges lenne ma már a Tímea keresztnevet adni? Nagyon divatja múlt?
Figyelt kérdés
Egy kislánynak nem túl régies, ciki? Hogy lehet csúfolni, vannak kifejezetten elterjedt csúfolásai?2024. jan. 7. 20:37
11/21 anonim válasza:
Több Timit is ismerek, akik 10-20 év közöttiek, úgyhogy szerintem ez is azt bizonyítja, hogy nem öreges. Szerintem a legidősebb Tímea akivel valaha találkoztam most olyan 28 körüli lehet?
12/21 anonim válasza:
Ez a kérdés ciki😡😡😡😡Azért van ennyi nyomi név,mert így gondolkodnak,mint te.Mi az,hogy divatja mult?Neked tetszik?Akkor add
13/21 anonim válasza:
Szerintem sokkal szebb mint a most divatos nevek pl Lili, Liza, Mira, Kira, Lea stb. És Tímeából nem valószínű hogy lesz még egy az ovis csoportjában, míg a többiből minimum kettő.
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek. Csúfolásai vannak?
2024. jan. 8. 22:24
16/21 anonim válasza:
Ez a nevem, én nem érzem öregesnek. Az aranyember Tímeájáról kaptam a nevem. :))
Nem tapasztalom, hogy a mostani névadásban gyakori lenne, de szerintem ez nem hátrány. Az én generációmban állítólag gyakori volt, ettől függetlenül csak pár Tímeát ismerek a korosztályomból.
Csúfolódás:
Engem Tibinek csúfoltak általánosban. De hidd el, a csúfolódás nem a névnek szól, hanem - sajnos - a személynek. Annát is hallottam már csúfolni kannának vagy tonnának.
18/21 anonim válasza:
Én ismerek egy lányt,akinek a Tímea a második neve,pedig még csak 18 éves.
19/21 anonim válasza:
Én Tímea vagyok, 30 alatti, és szeretem a nevem. Sose csúfoltak a nevemmel.
20/21 anonim válasza:
Szerintem ez örökzöld név. Jó név, nekem tetszik, szívesen viselném. Amúgy, Tia-nak becézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!