Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 40-es éveikre emberek hirtelen...

40-es éveikre emberek hirtelen hogy találnak párt akivel gyerekük lesz?

Figyelt kérdés

Egy 40 éves fitness influenszertől kérdezték hogy a rengeteg követő, ismerős, barátok stb. ellenére akikből nyilván vannak szimpatikus emberek hogy lehet hogy nem talál párnak alkalmasat.

Azt mondta senki nem tetszik neki, és nagy ritkán ha valaki tetszene annak meg ő nem tetszik.

Azt mondja olyan párja sem volt még akivel vállalt volna gyereket.

De mondja 5 éven belül már akar gyereket.

Ha az elmúlt 20 évben ez nem történt meg, akkor ezzel a hozzáállással hogy lesz hirtelen 5 éven belül párja, gyereke, családja?

jan. 7. 12:46
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Nem mondta, hogy 5 éven belül párt is akar😁

Én pont így voltam. Párom azóta sincs, gyerekem remélem, lesz.

jan. 7. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
98%
Csak gyereket akar, párt és családot nem. Az a gyerek lehet donortól is, nálunk is csinálnak ilyet.
jan. 7. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Férfiként írom, a saját és mások életéről, a környezetemben.

- A legtöbb pasi, a valódi életben, és nem a Gyakori álomvilágában, bizony 35-40 éves lesz, mire telik neki családra.

- A másik meg, hogy 35-40 felé, már a nők sem várják a 190 magas, fehér BMW-s bróker csilliárdost, a 30 centis brével, hanem beérik a havi 500-at kereső, 175 magas, Bélával, a könyvelésről, aki Opel-t vezet.

jan. 7. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Reménykedik hogy mégis talál. Ha meg nem, akkor ja nőként könnyen lehet egyedül is gyereket vállalni.
jan. 7. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
10%
40 éves kor felett én nem mernék gyereket bevállalni. 35 vagyok és még így is attól félek nem e lesz valamilyen rendellenessége.
jan. 7. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Lesz. Miért ne lehetne? Termékeny, a pasi teherbe dgja, aztán ennyi. Vagy együtt maradnak vagy nem.
jan. 11. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!