Kihez járnátok 4 hónapos picivel?
Feszes váll és nyaki izomzata van, a lábai csak minimálisan feszesek, amit itthoni tornával is helyre lehet hozni. Dévényesnél jártunk többször, viszont egyre több helyen olvasom, hogy ez inkább konduktori hatáskör és nagyon speciális esetben érdemes csak dévényessel kezeltetni a problémát.
Konduktor, dévényes vagy gyógytornász esetleg, akit ebben az esetben kompetens?
Védőnőnek megmutatnám és akit ő javasol.
Nem neked kell kitalálnod a spanyolviaszt, azért van ő, hogy ilyenekben segítsen. Mondjuk nekem az is fura, hogy ha nem a dévényes a kompetens, akkor ő maga ezt miért nem mondta neked.
a) Lehet, hogy mégiscsak ő a kompetens és az "egyre több helyen olvasom" a szokásos internetes közösségi oldalon olvasott ostobaság, ahol vakok vezetnek világtalant.
b) Lehet, hogy abból indultak ki, hogy ők rosszat nem tesznek a gyerekkel, és addig is tejelsz nekik, amíg jársz.
Fejlődésneurológushoz vinném feltétlenül. Majd akit Ő javasol, az orvos,aki ezt tanulta évekig, ahhoz vinném.
Mint ahogy tettem is.
De a konduktor,Dévényes,stb...NEM orvos!
Miért nem orvoshoz mentek először??
A fennálló esetleges betegséget csak az orvos tudja diagnosztizálni....
Ráadásul ingyen és bérmentve ír ki a fejlődésneurológus mindenféle gyógytornát, TSMT-t, mindent.
Én 7 évig hordom szünetekkel a gyerekrehabra a lányomat. Van ott minden. Fejlődésneurológus, neurológus, konduktor, gyógytornász, TSMT...És mind orvos felügyelete mellett. Ingyen.
Nem húznak le pénzzel, nem kezelnek félre, nem kezelnek feleslegesen, azt kapja a gyerek,ami neki kell.
És kedvesek,aranyosak ott is. Nem csak pénzért mosolyognak.
8as vagyok.
Bocs,elírtam. 7 éve hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!