Ki menyni gyerektartást kap bíróság álltál?
baromira tökmindegy, hogy a kérdező mennyit keres és hogy van-e párja
aki azt írja ezt vizsgálták, ott vagy volt még valami a perben vagy valamit nagyon elmókeroltak, mondjuk nekem a milliós ügyvédi költség is hihetetlen egy sima GYT perben...
kérdező. sima matek. a bejelentett netto jövedelmét felezd meg és azt oszd el annyival, ahány gyereke van, abból 1 rész a megítélhető gyt számodra
Nem mindegy, hogy a kérdező mennyit keres. Igen is bekérik az ő keresetét is, főleg, hogy 3-om gyerekről van szó és elég kevés az apa keresete. Nálunk párom exe fodrász és 100 ezret mondott be, nyílván ennyit is vallott be havonta, így havonta 75 ezret akart kérni. A bírónő kb kiröhögte, gyereket fizetős bölcsibe járatta, 65000 volt csak a bölcsi( nyílván erre elég 100-es kereset). Az apa jóindulatából kap 50-et, mert a bíróság annyit se itélt volna meg az anyának amennyit ott hazudott. Ott viritott a bíróságon állandóan méregdrága ruhákban, legújabb telefonokkal, műkörömmel és még sorolhatnám.
Szerinted mennyibe kerül egy ilyen per 1,5-2 év alatt? Havonta több oldalon keresztül kell megmagyarázni a dolgokat. Több tárgyalás, az ügyvéd rohadtúl nem dolgozik ingyen és megy el pacsira a tárgyalásra.
Aki le akarja beszélni a perről a kérdezőt, az nevelje a gyerekét egyedül, havi 15 gyerektartással.
Szerintem jól gondolkodsz, perelj, ennél csak jobb lehet.
Az is lehet, hogy az apuka beijed és egyből hajlik az emelésre.
Illetve valaki írta, hogy a másik anyát is kérdezd meg, neki mennyit ad havonta, ez sem rossz ötlet.
#26, egy munkatarsam a harmadik gyereket szulte a volt ferjenek, akinek volt mar ket anyatol ket gyereke. Aztan a valas utan az ipse megcsinalta a negyedik gyereket a negyedik nonek. Most voltak birosagon, 35 ezerre emeltek a gyerektartast, merthogy (egy mar felnott, dolgozik) neki harom kiskoru gyereke van, es azokat is el kell tartani.
Kerdem en, minek kell minden kapcsolatba gyereket csinalni? De anyosom ugyanez, megszulte sogornomet egy olyan apatol, akinek ket notol volt mar ket gyereke. Biztos fonyeremeny az a hapsi akinek van mar egy rakas gyereke, nosza szuljunk be mi is egyet..szamomra erthetetlen.
Nem értem én sem, sosem értettem, hogy minek kell szaporodni minden szembejövővel. Az meg főleg gáz, ha az illetőnek már 8 másiktól van 10 kölyke. Ezzel minek kell leállni még többet csinálni? Előbb-utóbb úgyis tovább áll, mert felelőtlen, senki sem elég érdekes hosszabb távra neki. De némelyik nő még mindig csak ott tart, hogy gyerekkel kell megfogni az aktuális kandúrt, holott számtalan eset igazolta már, hogy ez sosincs így.
N
A kérdező vagyok másik fiókról!
A nagyobbik gyereke az anyjával és annak férjével él (oda 35öt ítélt a bíróság és 360 körül van a bejelentett jövedelme...beszéltem a nővel, mutatta a papírokat is).
Én egyedül élek albérletben lányommal.
Vannak plusz kiadások is, mint különóra, sport.
Keresetemet már írtam.
Ő a 4 év körüli lányát a gyerek anyjával neveli önkormányzati lakásban.
És nem, nincs köze senkinek ahhoz van e valakim, amíg nem velem él! Nemtudom neked milyen ügyvéded volt és még fizettél is neki...
Nem mindha a kérdéshez tartozna, de azóta volt egy 6 éves kapcsolatom és sok pasi a saját gyerekével nem foglalkozik annyit, mint ő lányommal! Tavaly elhunyt🕊(36 évesen, neki nem volt gyereke)..
Az előzményeket ismerve mindegyik szült tőle a biztonság kedvéért."
Csakhogy nem ismered az előzményeket!
5 éves kapcsolatba szültem és tervezett gyerek volt. A nagyobbik gyerekét ő nevelte akkor 2 éves korától!!, aztán együtt.
(Szóval akk mindenki hülye aki olyannal vállal mégegy gyereket, akinek már van...Oké, akkor hülye vagyok 😅. Nekem több nem lesz, szvl csinál amennyit akar, nem az én gondom).
Az anyós jelölt a közelünkbe költözött és jöttek a veszekedések, egyszer már újra kezdtük, de semmi nem változott. Aztán elegem lett.
A nagyobbik gyereke is velem maradt egy darabig, aztán ment az anyjához és egyik gyerekét se látogatja 7 éve.
A jelenlegi párjával nem tudom és nem is érdekel mióta van együtt (az anyja már nem él).
Eddig és most se vagyok rászorulva a pénzére, 8 évig csak ennyit fizetett, elég volt. Így se mondtam olyan nagy összeget.
A családi, adókedvezmény ugyan úgy egy nagy 0, mint a 15 ezer gyerektartás.
És nem kell a személyeskedés! Nálam ami a gyereknek jár az az ő számlájára megy!
Érdekes említettem neki a bíróságot, tegnap írt hogy fizet 25-öt akkor.
Ha meg nem fizeti beadom a keresetet egy szó nélkül.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!