Hogy tudnám lefoglalni a két éves gyermekemet?
Már nagyon kezdek fáradni és a türelmem is a végét járja🥺
Egyszerűen semmi nem érdekli ha igen az is max 5perc!És csak azt élvezi ha olyat csinál ami nemszabad vagy veszélyes!
Gyurma,szinező,zsírkréta,ujj festék,lego,baba,konyha,építőkockák,könyvek és még sorolhatnám!bújócskázunk,táncolunk,fogócskázunk,böngészünk,napi kétszer kint vagyunk.járunk baba mama klubba is.
Igazából egy imádnivaló szeretgombóc aki mindenkinek mosolyt csal az arcára,de olyan mintha semmi nem érdekelné!Nagyon bánom,hogy nem megy bölcsibe,de kistesótvszerettünk volna,de történt valami ami miatt sajnos nemlessz így a jelentkezésről lecsúsztam és hely sincs 🥺 pedig sokszor azon töprengek lehet az kéne neki!de őszinte leszek nem nagyon játszik el más kicsivel.beszokom vonni,hogy segítsen nekem,de tuti olyat csinál,hogy a hajam égnek áll és komolyan kinevet!ha olvasni akarok addig sír amig abba nem hagyom.tudom itt a két éves dackorszak,de ennyire??szóval ez ilyen vagy az én kislányom szeret az idegeimen táncolni?
Köszönöm szépen!akkor nem értem miért mondják nekem sokan,hogy ilyet még nem láttak😏
-Nem magamnak szoktam olvasni hanem neki mesekönyveket,inkább lapozgatja csak ne olvassak.
-Nem azért írtam a bölcsit mert jobb szeretném oda betenni hanem gondoltam amennyi pozitívat hallok róla lehet ott ellenne a maga kis korosztályával és sok kis barátot szerezne.én szívem szerint oviba se adnám be de tudom,hogy kevés vagyok neki!
-Igyekszem lefoglalni sokat játszunk napi kétszer tuti kint vagyunk amennyit lehet.ha idő engedi játszizunk(szomszédba van)
-Én nem a gyerekben keresem a hibát ilyen fel sem merült bennem,de az sem,hogy ilyen "sötét" választ kapok!
Két gyermekem van; az egyik pont két éves. Nekem pont az ellenkezője mindannak, amit leírtál, és amire azt válaszolták, hogy 'ez ilyen'.
Nálunk pont most kezd könnyebb lenni. Egyre jobban elvan egyedül is a játékaival. A kiskonyhájában akár egy órát is elfőzőcskél. Most már tudnak együtt is játszani a tesóval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!