Engedtétek volna?
Anyósom azt kérte karácsonyra, hogy hagy posztoljon képeket a babáról. A születéséről van kint kép (ami miatta lett osztható), de én azt gondoltam, hogy a következő poszt a 18. születésnapján lesz. Akivel nem vagyok olyan jóban, hogy amúgy privátban elküldjem neki, annak nem is kell róla tudnia alapon.
Én tudom hogyan döntöttem. Te hogy döntöttél volna. (Ha érdekes, akkor anyósom próbál jó anyós lenni, de sok hasonló dolog miatt azért heti szintűek a súrlódások. A férjemnek mindegy, ő bármelyikünkhöz alkalmazkodik, most nem tudja kihez).
Ha ennyire ez a vágya, akkor egy leegyeztetett képet engednék, engem nem zavar és jobb ez így, minthogy kvázi szó nélkül kiokádjon mindent facebookra. Sajnos sok az ilyen. Megbeszélném vele, hogy nem lesz ez így húsvétkor is, mert szülinapon, névnapon, mindig. Ez az egy, kész, pont.
Egyébként szerencsére nálunk a nagyszülők tojnak a facebookra. Anyukámnak van, de soha nem posztol semmit, nem érdekli a lájk vadászat. Tudom, hogy pl. a 80 éves keresztanyukájának szokott (igen, nyomja az okostelefont) néha 1-2 képet küldeni a kislányunkról, de ez sem zavar. Amíg "szabályozott keretek között", a tudtommal csinálja, addig oké. Nem csak az én gyerekem, az ő unokája is. Bízom benne annyira, hogy feltudja mérni a veszélyeit és megértem, hogy ő is szereti megmutatni az unokája egy-egy fotóját az ismerősi körben (nem facebookon megosztva). Én valahogy így igyekszem hozzáállni.
Egy sima képet igen, miért ne.
De mindenki maga tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!