Kik azok az sni-s sajátos nevelési igényű gyerekek?!
Lehetnek sni-sek a felnőttek is?!
Kik tartoznak ebbe a betegség sérülés kategóriába bele tisztelt felhasználók!?
Egyszer válaszoltam már itt neked egy privát üzenetedre, kaptam még cserébe 6-ot:D
Szimplán csak nem érdekel ennyire, hogy még másfél napig erről beszélgessek veled
#13 Miért bántod Tamást? Furcsa a személyisége ez tény, nekem is írt már privátban, de csak kérdez, és megköszöni ha válaszolnak, miért olyan nagy probléma ez? Vagy csinált valami rosszat, amiről nem tudok?
Üdv. #12-es válaszoló. Bár lehet, hogy én problémámból adódóan is tudok megértést tanúsítni a hasonló emberek felé, de tényleg, mi a baj Tamással?
Az SNI, azaz a sajátos nevelési igény, oktatási besorolás!
Megyei pedagógiai szakszolgálat ad ki ilyen kódot azoknak, akinek a bölcsődei/óvodai/iskolai gondozásukhoz/nevelésükhöz szükséges a megsegítés.
Nem lehetsz 34 évesként SNI-s, ez értelmezhetetlen.
Ettől még beteg lehetsz. Minden betegségnek van BNO kódja, még a megfázásnak is.
Gyerekeknél bizonyos BNO-k SNI státuszt generálnak, ezzel kevered, meg még sokan mások is.
Pl: ha valaki gyerekként autista, akkor pszichiáter F84... BNO kóddal látja el. Ha ezzel a szülő pedagógiai szakszolgálathoz fordul (vagy az óvoda/iskola küldi hivatalból oda), akkor erre SNI kódot kap, amivel bizonyos támogatások illetik meg.
Ha egy felnőttet diagnosztizálnak, akkor "marad csak" a BNO, amivel max adókedvezményre jogosult, de SNI-nek nincs értelme, hisz már nem gyerek.
"
10. Mert unalmas vagy, mint a hasmenés. Ki akar magának egy levakarhatatlan nyűgöt az online térbe?!"
Ha szerinted ez nem bántás, pláne egy olyan embernek aki felsorolt vagy 3-4 problémát, ami az életében van, akkor kérlek nézz a lelkedbe, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!