Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mekkora összegban, milyen...

Mekkora összegban, milyen értékben kap karácsonyi ajándékot gyermeketek, kamasz gyermeketek?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiskodom. Kinek mi fér bele. (laptop, telefon, játékok, stb)

2023. dec. 15. 11:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
#9 Szerintem az anyagiak előtérbe helyezésével van a baja. A gyerekem egy kis 1500 Ft -os könyvet kap, mert arra vágyott. Pedig lenne pénzünk többre is. De ilyen kérdéseknél inkább úgy érzem, mintha szégyellnem kellene vagy nem is tudom...
2023. dec. 15. 12:18
 12/30 anonim ***** válasza:
47%

2 évesünk van.

Egy mini trambulint 30 ezerért, egy ugráló gumi csacsit 10 ezerért, 2 db. piciknek való óriás puzzle-t, ez 5-6 ezer együtt, és 4-5 mesekönyvet 15-ért.

2023. dec. 15. 12:19
 13/30 anonim ***** válasza:
86%

35 ezer körül a nagyszülőkkel közösen. 6 éves lány.

Én a Barbie-kal vagyok úgy, hogy nagyon drágák....

2023. dec. 15. 12:21
 14/30 anonim ***** válasza:
89%
2 éves, 20.000-ért futóbiciklit kap, meg 3000-ért marketplace-ről műanyag állatokat, 6 hetes húga 2000-ért csörgőt kap. Nem szerettem volna túlzásba vinni, mert félek, hogy a rokonoktól úgyis sok játék jön majd...
2023. dec. 15. 12:51
 15/30 anonim ***** válasza:
89%
Nemetorszagbol/ba rendeltuk, valamivel.olcsobbak a legok ott. Ugyan ezt magyar oldalon vagy boltban 70-80 ezerer lattam. Nagyon szeret legozni , ugyes is benne. A korosztályának valo legok mar nem kihivas neki. Ezert is dontottunk egy komolyabb szett mellett.
2023. dec. 15. 12:54
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

15-20 ezret szántunk volna a 7 éves lányunkra. De ő egy szép tűzpiros ruhát kért. Azt meg tudtam venni 8000Ft-ért. Így kapott mellé még 3 tűzpiros karácsonyi bugyit is. Ő választotta 😀.

Meglepinek pedig vettem neki egy Aranyhaj babát,az kb 5000Ft volt.

Szóval kb 15000Ft lett a vége.

2023. dec. 15. 12:56
 17/30 anonim ***** válasza:
70%

12-es , ez sok es felesleges. Marmint nem rosszbol, majd rajottok ti is par ev mulva.

Nem is az anyagiak miatt, hanem mert sok db. Majd lesz par ev mulva " mér csak ennyi ? " akkor is ha pl egy nagy erteku ajandekot kap. Mivel nekik a penz erteke sokaig nem fontos, nem tudjak mi az. De azt hamar megtanuljak, hogy 10 ajandeknal kevesebb az 1. Es nen fog neki tetszeni.

2023. dec. 15. 12:58
 18/30 anonim ***** válasza:
50%

A kérdés kicsit furcsa, mert más a mi fér bele és a mit kap 🙂. Saját példa: nálunk beleférne, hogy a legynagyobb (ő van abban a korban már) laptopot kapjon, de nem kap, mert a szülinapjára azt kapott az idén. Egy teljesen jól működő, párhónapos gépet nem cserélek le neki, csak azért mert beleférne és tudnánk venni egy másikat/jobbat/akámilyet.

Három gyerekünk van, összesen kb 50ezer forint volt amit költöttem az ajándékaikra. Plusz kapnak a nagyszülőktől, a nagynéniéktől... Bőven sokmindent kapnak így is.

2023. dec. 15. 13:08
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Legot akartunk mi is venni, vagyis Duplot, de aminek értelme is van, az 40-50 ezer forint. Horror. Aztán találtam az Aldiban múltkor szobai játszótéri elemeket, mászókát pallóval. Így a másfél éves azt kapja, meg mellé pár apróságot. Könyvet, kisautót.

A nagy 13 éves lesz nemsokára, ő egy plusz fülbevalót szeretett volna szúratni a fülébe, ezt kérte. Ez nyilván megvan, de hogy a fa alatt is legyen valami, így kap egy fülhallgatót a telefonjához, mert elhagyta, és nem tud zenét hallgatni.

Nem összeg szerint osztottuk. Idén a kicsi kap nagyobb értékben, tavaly a nagy kapott többet.

2023. dec. 15. 13:08
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

A 3 éves 10e, az 5 éves 15ezer értékben kap tőlünk.

Beleférni beleférne több is, de nem akarok ennyi dolgot felhalmozni. Úgyis kapnak még a rokonoktól is.

2023. dec. 15. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!