Kislányomat gyógytornára kell vinni de itthon mindent megcsinal amit megkell neki a tornán meg csak uvolt semmit sem lehet vele csinalni mit lehetne tenni?
Az a baj nagyon bunkó a nö ha mondok neki valamit nem tetszik neki
Nem is èrtem akor miért nem váltjàk le
Ez esetben semmit se tudok tenni. Hogy ne keljen vinnem
Nem ugy csunya hogy nem szép
Hanem ugy hogy annyi vakolat (smink) minden van rajt hogy nagyon torz feje van
Még az arcan is lila szemféjfesték van undorito amugy.
Én 2 hónapos korától 13 hónapos koráig jártam a fiammal feszesség miatt. Az első pár alkalmat végigordította, aztán akkor megint, mikor az egyéni tornáról átkerültünk a csoportosra.
De tudtam, hogy a gyerek érdeke még akkor is, ha személy szerint már nem sok értelmét láttam a tornának, és a problémát sem láttam már a vége felé (pl. sosem volt elmaradásban a mozgása, féloldalas sem volt), úgy voltam vele, hogy ők értenek hozzá. Ezért vittem és próbáltam megnyugtatni, ha épp nem tetszett neki a helyzet.
Nálunk így elmúlt az ellenérzés pár alkalom után, bár a feladatokból csak azokat csinálta szépen, ami tetszett neki, sokszor inkább csak vigyorgott a többi szülőre meg ilyesmi 😀
Szerintem igaza van annak, aki szerint érzi rajtad is az ellenérzést, ezért nem hajlandó együttműködni. Kötve hiszem, hogy azért sír, mert ronda a tornász....
Ha te mosolyognál rá, úgy tennél, mintha ez micsoda jó buli lenne, akkor szerintem idővel oldódna ő is, és neked sem kellene asszisztálnod az ordításhoz.
Hidd el, ha már járnotok kell, akkor biztos ott a helyetek, különben nem foglalkoznának veletek. Az állami foglalkozásokra rengeteg a jelentkező, nekünk heti két alkalmat javasolt a doktornő, és így is örültünk, hogy heti egyre be tudtak szorítani, mert eleinte fizetősre jártunk...
Senki nem kotelez arra, hogy gyogytornara jarasd a “ronda” nenihez.
Vidd el mashoz, nezzenek ra, lehet, hogy valoban nem kell mar neki, de talan ezt jobb, ha szakember iteli meg.
Gyönyörű,hogy kinézet alapján iteled meg az embert..
Mielőtt valakit undorítónak nevezték jusson eszedbe,hogy rólad nem-e gondolják ugyanezt ha meglátnak az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!