A babamozin csinálnak hüvelyi vizsgálatot?
Köszönöm szépen!
Remélem nekem is megnézik, hogy tudjam minden rendben van-e (bár tudom hogy ez nem olyan vizsgálat, de azért mégis)😅
Tényleg meg tudják úgy is nézni?😱azta ezt most hallom először….nekem vizsgálatokon a doki mindig úgy kezdi, hogy menjek be le vetkőzni es úgy vizsgál meg…
29hkm
Szia
Nekem mindent is átnézett.
Elötte nap jöttem ki a kórházból vérzés miatt így meg föleg. Még az én vesémet is megnézte mennyire pang a vizelet.
Magánban járok havonta nőgyógyászhoz, minden alkalommal megnézi hasi uh-n a méhszájat.
A Czeizelben voltam a 12. és a 20. héten, utóbbinál én kértem a szonográfust, hogy nézzen rá, mert kérte a dokim. Ő is megnézte, nem kell ahhoz hüvelyi uh. Nekem utoljára a 8. héten volt hüvelyi vizsgálat, azóta sem. Ha minden rendben megy, akkor majd valamikor a 36. hét körül lesz egy kenetvétel, azon kívül csak hasi uhk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!