Vittetek cumisüveg sterilizàlò kèszülèket a kòrhàzba?Ti hol hagyjàtok megszàradni sterilizàlàs utàn a cumisüvegeket?
Nekem nem mikròs van,hanem rendes kèszülèk.Viszek 4 cumisüveget ès 1 fejőgèpet.Debrecenben fogok szülni.Szerintetek lesterilizàljàk nekem,vagy vihetek egyàltalàn be? 😅Ha esetleg nem tudnànak szopizni,azèrt viszem a cumisüvegeket.A fejőgèpet meg azèrt,ha nem indulna meg a tejem egyből ès az hàtha segìtsègemre lesz 🙂 Illetve hagyhatom megszàradni a sterilizàlòban a cumisüvegeket vagy ki kell pakolni valahova mindenfèlekèppen?Ti hova szoktàtok rakni utàna?
Köszönöm a vàlaszokat! 🙂
En nem nagyon aggodnek ennyire kerdezo, ikreid lesznek, azert ez egy kulonleges eset, segiteni fognak mindenben.
Nekem tenyleg kellett adnom a kisfiamnak “becsempeszett, titkos tapszert”, mert a nagy szoptatasbarat korhazban vigan neztek 2 napig, amig ordit (masodik napon adtam neki ketszer en) de aztan meg ment a csodalkozas, hogy fogyott 320 grammot a 3. napra. Bent is tartottak plusz egy napot a sajat hulyeseguk miatt, a mai napig duhos vagyok rajuk, mert elutasitottak a potlast, csak amikor mar “baj” volt, akkor kapott toluk.
Nem volt akkor ott meg tejem, az 5. napra lovellt be, ami persze termeszetes, csak kozben a gyerek meg sirt az ehsegtol. Es mielott nekem jonnetek, utana 10 honapig szoptattam, nem lett tapszeres a potlas miatt, mindenki el, nyugika :D
Na szoval adtam neki egy picit, semmi problemank nem lett, csak annyi, hogy vegre nyugodtan aludt par orat a folyamatos siras helyett.
De az ikreseket kiemelten kezelik,
teljesen mas helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!