Más is érzi, hogy le van nézve, mert anya?
8 ebben van igazság.
Én is anya vagyok.
Múltkor intézkedni voltam egy irodában,a másfél éves gyerekem velem volt,nem tudtam hova tenni
Millió ember előttem,de mégsem tolakodtam előre.kivartam a sorom szépen ahogy kell.
Múltkor a gyerekorvosnal ugyanez.Millio ember,bejön egy nő a TINI fiával és elkezd pattogni,hogy O most minek várja ki a sort,ha csak ellenőrzésre jött...és a doktornő meg be is hívta előre
A szoptatasrol annyit,hogy nyilvánosan sosem szoptattam.Illetve egyszer kellett(nagyobbik lányom evnyitojan)elvonultan egy sarokba,elfordultam és kész.
Azt én sem értem minek szül valaki akinek nincsen anyagi fedezete meg egy gyerekre sem nemhogy háromra,négyre.
Amikor dolgoztam(a második gyerekem előtt)soha nem volt problémám azzal,hogy ott kell maradni a munkába,mondjuk egy órával tovább.
.Dehát vannak olyanok akik undorítóan kihasználják,hogy gyereket cipelnek az oldalukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!