Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is érzi, hogy le van...

Más is érzi, hogy le van nézve, mert anya?

Figyelt kérdés
Szóval úgy érzem, hogy most nagyon sokan vannak, akik nem vállalnak gyereket. Nekem ezzel semmi bajom, teljesen megértem. Viszont úgy érzem, hogy a mai világban, már el is kell rejteni a gyereket szinte, mert velük már nem is lehet teljes életet élni. Tényleg ciki manapság gyereket vállalni?
2023. dec. 4. 17:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

8 ebben van igazság.

Én is anya vagyok.

Múltkor intézkedni voltam egy irodában,a másfél éves gyerekem velem volt,nem tudtam hova tenni

Millió ember előttem,de mégsem tolakodtam előre.kivartam a sorom szépen ahogy kell.

Múltkor a gyerekorvosnal ugyanez.Millio ember,bejön egy nő a TINI fiával és elkezd pattogni,hogy O most minek várja ki a sort,ha csak ellenőrzésre jött...és a doktornő meg be is hívta előre

A szoptatasrol annyit,hogy nyilvánosan sosem szoptattam.Illetve egyszer kellett(nagyobbik lányom evnyitojan)elvonultan egy sarokba,elfordultam és kész.

Azt én sem értem minek szül valaki akinek nincsen anyagi fedezete meg egy gyerekre sem nemhogy háromra,négyre.

Amikor dolgoztam(a második gyerekem előtt)soha nem volt problémám azzal,hogy ott kell maradni a munkába,mondjuk egy órával tovább.

.Dehát vannak olyanok akik undorítóan kihasználják,hogy gyereket cipelnek az oldalukon.

2023. dec. 5. 09:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A neten többször tapasztaltam már, IRL még sosem. De az online térben valóban gyakori jelenség, hogy pusztán azért, mert gyereked van, a te véleményed kevesebbet ér, te csak egy anyuKA vagy, egy momzilla, egy pulyagyáros, stb. A való életben viszont nem ezt látom, ott mondjuk a gyerekorvos, vagy a tanító szemében valóban egy szülő vagyok, de egy hivatalban épp olyan ügyfél, mint más, étteremben vendég, a munkában szolgáltató, közlekedési eszközön utas, és így tovább, nem "csak egy anyuka".
2023. dec. 9. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!