Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elengednéd a férjed heti 1x...

Elengednéd a férjed heti 1x egy délutánra?

Figyelt kérdés

A kérdést csak kíváncsiságból teszem fel, megvan a saját válaszom. Adott 2 gyerek 2 év alatt, és egy férj rengeteg baráttal. Úgy, hogy ha minden héten találkozik egy társasággal, akkor is ugyanaz a társaság csak 2 hónap múlva kerül sorra, és a férj kapja a nyomást, hogy miért nem jön gyakrabban. Szeret is menni, nem csak a nyomás miatt megy. A többi barátjának nincs gyereke, ők hetente találkoznak társaságonként.

A feleség otthon van a két gyerekkel, nem igazán megy sehova, mert a saját barátai nem akarnak gyerekkel együtt találkozni, a kicsi viszont nem eszik semmilyen cumisüveg, pohár, fecskendőből, úgyhogy muszáj együtt maradnia velük. Megy családi összejövetelekre, játszótérre, baba-mama programokra, de mindenhova csak gyerekekkel.

A férj minden egyes alkalommal megkérdezi, amikor elmenne barátokkal találkozni, hogy baj - e, ha megy, de látszik rajta, hogy igazából csak azt akarja hallani, hogy persze, ha nem lenne elengedve, nagyon csalódott lenne és nem szívesen maradna. Így is úgy érzi, hogy egy csomó baráti programból marad ki, hogy a családdal lehessen. A feleség meg tudja oldani a napot két gyerekkel, nyilván stresszesebb és monotonabb egyedül, de nem segítségre, hanem inkább társaságra van szüksége.

Feleségként mit mondanál a férjednek?

2023. nov. 30. 12:22
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szerintem ez az egyik kulcsa a hosszú kapcsolatnak. Én is igénylek saját programokat. Ha meg ilyenkor megcsal, az előbb utóbb kiderül és repülni fog úgyis. Igazából senkiben sem lehet 100%-ig megbízni, de nem ezen fog múlni, hogy elengedem-e. Sőt, ha nagyon rövid pórázon tartja valaki , akkor szerintem nagyobb esélye van, hogy egyszer majd félrelép a pasi, már csak dacból is.
2023. dec. 1. 08:59
 32/32 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem egy picit túl korán vállaltatok gyereket, pláne 2-t, ha a férjedben ilyen erős a fomo érzés.

Éves szinten ha minden pénteket mással tölt, az nekem sok lenne. Fel kell nőnie neki is, kötelezettségei vannak.

Ha osztály társak voltatok, akkor miért nem mentek kettesben? Szerintem talán az lenne a jó arány, hogy havi 1x megy egyedül, havi 1x mentek együtt, és próbálja meg a maradék szociális igényét kiélni egy átlagos kedden, úgy, hogy hazaér fürdetés időre. Vagy pl. szombaton szervezni egy kisebb barátos túrát, ahol háton tudjátok vinni a gyerekeket vagy egy sütögetés, vagy bármi.

Az, hogy cseszegetik a férjedet, hogy menjen gyakrabban... hát igen, ez igazán tipikus kamaszos viselkedés, amit megértek, 22-24 évesen egy átlag férfi még fiatal a gyerekvállaláshoz.

2023. dec. 1. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!