Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen hideg időben veszitek...

Ilyen hideg időben veszitek ki minden nap a babát,gyereket? Én gyerkőcöm 1 éves,naponta 2x szellőztetek bent,nem megyünk ki naponta a friss levegőre.

Figyelt kérdés
2023. nov. 28. 11:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem muszáj kivinni, mert lebontja a lakást, ha nem. Hóban-fagyban, esőben, ködben, mocsokban, mindenben. Én se élvezem, de ez van, ma is mentünk ki, adtam rá vízálló ruhát, meg gumicsizmát, így nem lett semmi baja. 38 hetes terhes vagyok, mindent is szívesebben csináltam volna, minthogy kimenjek, de sokkal könnyebb volt így kint lemozgatni.

2 éves, de 1 éves kora óta folyamatosan vinni kell. Még akkor is szoktuk ha beteg. Nagyon ritka, ha nem. Bár mivel ő ennyire szeret kint lenni, annyira nem kell küzdeni, hogy öltözzön, veszi a ruháját, hozza a motort/biciklit, aztán már rohan is.

2023. nov. 28. 15:43
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Max 1-1 nap marad ki. A mai pont ilyen. A kicsi nathás és én is, a nagy 3 éves, most gyógyult ki. Ma úgy döntöttem, benti napot tartunk. De holnap megyünk. És ez nagyon ritka, kb negyedévente 1x.
2023. nov. 28. 15:57
 23/30 anonim ***** válasza:
50%

Én nem viszem, pedig gondoltam rá h kellene.

Csak az enyém 2 éves, rohadt nehéz vele én meg gyűlölöm a hideget...

pedig jó időben kb itthon sem vagyunk.

De ez a mocsok idő nekem a mumusom.

Pedig rá kell vennem magam 😳

2023. nov. 28. 16:18
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ma az esőben sehogy. Amúgy kimegyünk ha nem esik. Megfelelő ruházat kérdése. Babskocsival meg bundazsák.
2023. nov. 28. 16:28
 25/30 anonim ***** válasza:

Én a 9 hónapost gyömöszölöm minden délelőtt overállba. Aztán vagy magamra kötöm vagy babakocsizunk 1-1,5 órát.

Délután 3-ra ér haza az apukája a munkából, akkor meg ő viszi sétálni.

Csak akkor nem visszük ha durva szél fúj vagy ha nagyon esik az eső.

2023. nov. 28. 16:56
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Ma délután 3-ig esett, és alvás miatt végül 16-kor vittem le, megint sötétben sétáltunk. Tök jó volt. 🙂
2023. nov. 28. 17:48
 27/30 anonim ***** válasza:

Másfél éves a kisfiam. Szeptemberben kezdte a bölcsit. Előtte délelőtt 1 órát voltunk kint, délután meg nagyjából estig.

Mióta bölcsis, azóta nyilván délelőtt ott mennek ki. Délután hazajövünk, és kint maradok vele. Nincs fix idő, ameddig jól érzi magát. Van, hogy fél óra, van, hogy simán ránksötétedik, olyan jól elvan. Nem értem, miért nem lehet sötétben kimenni? Nincs közvilágítás?

Most pár napja nem voltak kint, mert nagyon nagy a sár az udvaron, minden vizes. Így aztán délután ha más nem, a teraszon kint maradtam vele hazajövetel után kicsit. Muszáj, nagyon igényli a levegőt. Én is gyűlölöm ezt a sok ruhát, macerás öltöztetni, főleg, hogy nyári gyerek, gyűlöl öltözni. De 5 perc sírás után meg olyan jól elvan kint.

Van olyan ismerősöm, aki mióta ilyen rossz idők vannak, nem megy ki a gyerekekkel, mert macera 2 gyereket összekészíteni. A nagy konkrétan alig járt óvodába szeptember óta, mert állandóan beteg.

2023. nov. 28. 18:12
 28/30 anonim ***** válasza:
Legalabb a boltig elsetalunk, kiveve. ha egesz nap esik, akkor csak a haz ele megyunk le par percre. Bar inkabb az a gond, hogy utalja a babakocsit, hordozni meg kinlodas mar sok ruhaban. 😅
2023. nov. 28. 19:22
 29/30 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanúgy, mint a 21-esnek, csak nekem újszülött babával. De muszáj vinni, különben hozza a cipőjét és ott totyog a lábam alatt, aztán hisztizni kezd, későn alszik el délután, emiatt későn kel és ott pörög este 10-ig. Akkor már inkább séta. Esőben a kedvence kimenni, úgyhogy az sem kifogás. Csak betegen nem mentünk most pár napig, de lázas volt (meg én is), úgy nem akartam.
2023. nov. 28. 21:19
 30/30 anonim ***** válasza:

Ha nincs szélvihar és eső,akkor megyünk sétálni.

Ma is voltunk boltba ,sétálni kicsit. 3 fok van kint. 2 hónapos a fiam.😊 plusz hozzuk-visszük a nagyokat suliba-oviba. De nincs rendszer. Ha fáradtabb,nyűgösebb napjaink vannak akkor nem erőltetem a sétát. Majd megyünk mikor kicsit frissebbek vagyunk. Nem dől össze a világ ha nem megyünk minden nap ki.

2023. nov. 29. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!