Manapság miért hangoztatják, hogy "mennyi rengeteg lemondással, áldozattal jár egy gyerek"?
Ez az igazság. Attól még szeretem az anyaságot, szeretem a gyerekem, és a mostani életem is, de gyerek előtt olyanok voltunk, hogy ha kedvünk támadt utazgattunk, Maldív, Tahiföld, Amerika stb.. kicsi gyerekkel ez nehezen megoldható, nagy szervezést igényel.
Nekem ez lemondás, bár nem csinálnám másképp most sem. Bár én tudtam mi vár rám.
6-os, hát pedig nagyon sok olyan szülő van, aki konkrétan álomvilágban élt gyerekvállalás előtt, nem tudta, hogy meg fog változni az élete, 0-24-es készültségben lesz évekig, majd minden szervezést igényel, stb.
Általában ezek bánják meg a gyerekvállalást, és mondják azt, hogy nem erre számítottak.
Csak nem értem, hogy hogy nem tudhat valaki ilyen dolgokról.
"Csak nem értem, hogy hogy nem tudhat valaki ilyen dolgokról."
Az emberiség nagy része nem az eszéről híres. Jó sok példa van az ész nélküli szaporodásra is a semmire, a majd lesz valahogyanra.Majd hívják a tévét, hogy nincsen miből etetni a 12 pulyát.
Én egyébként azt nem értem, hogy te miért csodálkozol még ilyeneken? Észt nem lehet másikat kapni, ha már előtte sem volt nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!