Mennyit szoktatok mostanában és ilyen időkben kint lenni a 1,5-2 éves gyermeketekkel? Mennyit vagytok levegőn?
Figyelt kérdés
2023. nov. 22. 10:48
11/16 anonim válasza:
Mi sajnos már csak délelőtt vagyunk kint, kb egy-másfél órát. 3-fél4 körül kel a délutáni alvásból, mire összeszedem magunkat, sötét van :(
(Másfél éves, és 3 hetes baba)
12/16 anonim válasza:
Akik 3-4-5 órát vannak kint naponta, mit csináltok ennyi ideig ilyen hidegben? 5 órán át kismotoroztok?
13/16 anonim válasza:
12 ezt én is szeretném tudni
Volt egy válasz,hogy délelőtt négy órát is akar,délután ugyanúgy....akkor kimegy nyolckor és délben hazamegy?délután pedig kimegy kettőkor és hatkor hazamegy?mikor főznek,vagy mikor esznek? 🤷
14/16 anonim válasza:
12 ki tudja.en személy szerint alig bírtam kivárni,hogy hazaerjunk a boltból a másfél evesemmel.
A fejem szetment a széltől,a gyerek szeme csupa könny,lenne kint a halal három negy órát kint ilyen időben.
15/16 anonim válasza:
12# Azt hittem csak én lepődtem meg ezen.:D
16/16 anonim válasza:
30-60 perc, általában délelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!