Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék gyermeket de a...

Szeretnék gyermeket de a párom nem, van így értelme folytatni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt, neki van már egy lánya 10 éves.

Szeretnék közös gyereket, de ő az anyagi vonzatal jön ami jár vele, persze tegnap fel hozta hogy lelkileg nem áll készen.

Megértem, de én 26 vagyok ő 40.

Ha most nem akar később se fog.

Láttom rajta hogy csak mellé beszél.

Szerettem őt de nem tudom mit kéne tegyek.

2023. nov. 17. 11:31
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Szakítanod kell bármennyire is nehéz.Mert ha most nem akar , később se fog, a gazdasági válság csak romlani fog ha az anyagiakra hivatkozik sosem lesz megfelelő az alkalom. Én a helyedben veled egy korúakkal ismerkednék a közeljövőben.
2023. nov. 17. 13:22
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Nincs értelme így folytatni, ebben nem lehet kompromisszumot kötni. És nem is érdemes.

Egészen más élethelyzetben vagytok, te egy fiatal hajadon vagy, ő egy középkorú, gyerekkel rendelkező férfi, aki egyszer már megégette magát egy rosszul sikerült házasságban.

Azt tanácsolom, keresgélj a magad korosztályában és a hozzád hasonló élethelyzetűek között!

2023. nov. 17. 13:27
 23/47 anonim ***** válasza:
85%

22 vagyok.

Szüleid nem törődtek veled, apakomplexusod van, ezért kerültél egy 14 évvel idősebb férfi mellé.

2023. nov. 17. 13:29
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szeretoje vagy, se elvenni, se gyereket nem fog veled akarni, en nem huznam tovabb az idot.
2023. nov. 17. 13:42
 25/47 anonim ***** válasza:
94%

Elozo vagyok, es hat igaz amit irnak elottem.

Fiatal lany vagy, o meg egy kozepkoru, elvalt, gyerekes ferfi.

Keress korban hozzad illot, akivel meg ugyanazok a celjaitok.

2023. nov. 17. 13:43
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Még ha akarna gyereket, a kapcsolatotok nem úgy hangzik, mint ahova érdemes lenne gyereket vállalni. Keress mást, ne vesztegesd az idődet!
2023. nov. 17. 14:52
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen feleslegesen húzzátok még egymás idejét. Úgy sem tudod róla meggyőzni, hogy legyen közös gyereketek, hiába szereted őt
2023. nov. 17. 15:54
 28/47 babyboom567 ***** válasza:
100%
Nem, tévedés, te nem őt szereted, hanem azt,hogy nem vagy egyedül.Az "összetartozás" érzését szereted.Ez simán lehet társfüggőség.És ha érzel is bármit iránta,hát ő biztos nem,vagy csak annyit,hogy van egy fiatal pu..ncija.a gyerekes élet,kőkemény feladat/munka,felelősség,szabályok,stb.És ő ezt pontosan tudja és ebből nem kér.Ő csak élni akar bele a világba,szóval te csak a "buli" vagy neki.
2023. nov. 17. 18:08
 29/47 anonim ***** válasza:
74%

40 évesen lelkileg nem áll készen?

Van egy sejtésem, hogy emiatt ment tönkre az előző házassága is. Felelősségvállalásra képtelen, sose fog felnőni, csak az élvezetek érdeklik.

2023. nov. 17. 18:10
 30/47 anonim ***** válasza:
78%

Mi a kérdés?

Rá nem erőltetheted, át nem verheted "véletlen" teherbeeséssel.

Elfogadod, vagy lelépsz.

Ezt neked kell eldönteni, senkire nem tolhatod ennek a döntésnek a súlyát

2023. nov. 17. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!