Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Oda adnátok 4 hónapos babátoka...

Oda adnátok 4 hónapos babátokat csak úgy a mamának mert ő el akarja vinni? (Anyós)

Figyelt kérdés
Anyósom gyermekemet két hetes kora óta elhordaná magához pár órára. Természetesen egyszer sem adtam még oda. Egy városban élünk, minden héten találkozunk és nem értem erre mi szükség. Kicsinek gondolom még ehhez, ráadásul amikor náluk vagyunk nem valami nyugodt a gyerek, megnyugtatni nem tudják. Nem terveztem senkinek se oda adni, hiszen ezért vagyok itthon. Nyilván ha nagyobb lesz és meg tudja mondani mit akar akkor azt mondom oké. Rosszul gondolom?
2023. nov. 14. 22:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen. 😅😅 Majdnem minden elmélete filmekből van. Vannak még cifrább elméletei is, de nekem már nem mesél semmit, mert szerinte nem veszem komolyan. 😅 (Gyíkemberek akik a háttérkormányt irányítják, és beépültek a nyugati politikába)

Valami levelet is írt a Hihetetlen című újságnak, és félt otthon , hogy nehogy menjenek érte 😅

2023. nov. 15. 10:13
 32/39 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Olyan 1, másfél éves korától vitték át magukhoz. Mit akar ennyire kicsi babától?
2023. nov. 15. 12:20
 33/39 A kérdező kommentje:
Legszívesebben én is ezt kérdezném, hogy mit szeretne vele
2023. nov. 15. 13:51
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg tőle nyugodtan. Nekem erőszakos anyósom van, de eszébe se jutott pár hónapos korában magával vinni. Ő is tudja, hogy ennyire pici babának az anyja kell és nem fog tudni vele játszani, akkor miért jó ha ott fekszik/bőg nála a baba?
2023. nov. 15. 14:57
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális igen.Már pár naposan is kivihetik sétálni.Ha elvan nélkülem,akkor nem látom okát a tiltásnak.Mondjuk én kifejezetten szeretném,hogy a gyerek ne csak hozzám szokjon.
2023. nov. 15. 15:41
 36/39 anonim ***** válasza:
77%
35. Azért már hozzád szokott, mert benned volt 9 hónapig. Nem kell a gyereket kizárólagosan az anyának nevelni, meg az apa ugyanolyan jogú szülő, és legyen is körülötte több ember, de egyszerűen ez van. Olvass el fejlődéslélektanról szóló könyvet. 8-9 hónapos korig egyszerűen nem tudja, hogy a világ nem körülötte forog és hogy ő egy külön személy z anyától. Azért lepődik meg pl. hogy a saját kezét ő tudja irányítani, vagy a kukucs játékon, hogy eltűnik valami és újra előkerül - mert amikor eltűnik, akkor neki megszűnik létezni, mivel nem alakult ki még nála a tárgyállandóság.
2023. nov. 15. 15:47
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Huzamosabb időre, ottalvásra 100% hogy nem. Az, hogy nálunk vagy magánál vigyáz 1-2 órát rá, lehetséges. De ha nagyon erőltetné, akkor kiosztanám, hogy attól, hogy sokszor kérdezi, még a nem az nem.

Mi amúgy nem vagyunk jó kapcsolatban a nagyszülőkkel, ha jobb lenne a viszony, akkor lehet, hogy jobban rájuk merném bízni. De pl anyósom a két évvel idősebb unokát is eldobta a hordozóval együtt, mert azt játszotta, hogy egyik kezéből a másikba dobálta, aztán nem kapta el. Szerencsére az alján landolt a hordozó, nem a gyerek volt alul, de ezek után is csinál hülyeséget, úgyhogy nem.

2023. nov. 15. 16:34
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Anyámnak sem.
2023. nov. 15. 21:21
 39/39 anonim ***** válasza:
54%

Azta teljesen elhűltem a válaszokon!

Az én anyukám már a kórházból hazajövet második napon vigyázott egy órára a kislányomra, hogy el tudjunk menni a baba boltba meg a Tescóba még megvenni egy két dolgot (nálunk).

Vigyázott rá hat hetes kontroll miatt, És sokszor volt előtte is hogy egy-két órára vigyázott rá.

Jellemzően végigaludta a pici ezt az időt.

Olyan hat-hét hetes korában megpróbáltuk hogy ott aludjon de az nem működött, Mert anyukám nem tudta sokáig ringatni meg járkálni vele.

Nem tudom pontosan mekkora volt, de még csecsemő amikor ott aludt a sógornőmnél.

Amióta ott tud aludni anyukáméknál azóta rendszeresen alszik ott, most lesz nemsokára két éves.

nagyon sokat megy az apjával az anyósomékhoz, jó párszor ott is aludtak már.

Családi nyaraláson minden nap volt egy-két óra amikor valaki vigyázok rá tavaly is amikor öt hónapos volt és idén is amikor másfél éves.

Mások meg azt írják hogy három és fél éves koráig nem volt kettesben senkivel a gyerek 😳

2023. nov. 19. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!