Zsigmondy vezetéknévhez milyen lány nevet adnátok a felsorltakból?
Johanna, Krisztina, Dominika, Alíz, Adél, Sára, Liza, Bella, Kitti, Lotti, Júlia, Hajnalka, Boglárka, Flóra, Eszter, Kamilla, Olívia, Zselyke, Emma, Hanna, Jázmin.
Igen, sok szép név tetszik sajnos és nehéz választani. :D Kis segítséget kérnék, hogy mi alapján lenne könnyebb választani, nyilván nem az itteni válaszadók fognak dönteni ebben de kíváncsi vagyok véleményekre és segítő tippekre is. :) Köszönöm a segítőkész válaszokat előre is, felfogom őket pontozni! Plusz írhattok olyan nevet is ami nincs a listán de úgy gondoljátok illene a vezetéknévhez és majd eldöntöm tetszik e az de főként a lista nevek érdekelnek. :D
Nem rossz név az Alíz, bár nekem olyan semmilyen, nagyon gyakori.
Szerintem a Zsigmondy Léda gyönyörű lenne.
Legjobbak:
Júlia,Emma
2.Legjobbak,még szintén nagyon király:
Johanna,Hajnalka
3.Legjobb,még szintén nagyon jó:
Jázmin
4: Ezzel a névvel még eléggé jó hangzású együtt a vezetéknév:
Eszter
5:Innentől még okés az összhangzás:
Krisztina---kissé kacifántos,elakadós,de még jó,korrekt hangzás
6:Innentől nemjók:
Kitti-vicces,mókás hangzású ez a keresztnév együtt a vezetéknévvel,más vezetéknévhez passzolhat , de ide nem; nem passzol össze a vezeték+keresztnévnek a hangzása
Zselyke: ennek így a kettőnek, a vezeték+keresztnév így együtt; számomra mesefigurás hatása van, nemjó értelemben, bocsi.
7:
Flóra-dif végződés/kezdet nagyon nemjól hangzik együtt sajnos, meg kicsit még olyan "disznóra"/"difnóra" -disznóra/vicceskedősen rosszul kiejtve -hatása is van sajnos,bocsi,tehát ez sem passzol
Olívia:Dió,Dialízis,ezekké kicsit összeolvad,a dialízis valami orvosi dolog is;nekem nem tetszik. De a diót szeretem, de nagyon kacifántos /nyakatekert is a nevek összhangzása,nem tetszik.
Hanna: nagyon kellemetlen ez a "dihanna"
8:Teljesen rosszak:
Dominikával kicsit összeolvad;mintha "dildó" lenne
Alíz:szószerint "dialízis"
Adél: "diadém" -ez a szó okés, de nekem nekem nem tetszik; hogy eléggé másnak hangzik,mint egy név,mint egy emberi név.
Sára:"dis" végződés/kezdet találkozása nem jó, valamint: ,,Zsigmondis ára".
Liza: "bedilizés"-re hasonlít együtt a két szó.
Bella:"dibella"/"debella-mint akinek aránytalan teste van; mintha arról akarnád őt elnevezni,hogy aránytalan a teste.
Lotti: "dilo"-ez kihangzik belőle, ez a szó sem névnek való.
Boglárka:ez nagyon rosszul hangzik együtt, és nekem ez is hasonlít/emlékeztet a "dilinyós" szóra,mint pl a Lizánál,bár nemannyira erőteljesen; csak nekem pl hasonlít. Meg a "dibo" összeolvadás is nagyon kellemetlen számomra.
Kamilla: "Zsigmon,dik,a milla!" (kb. "nézd,az egymilla pénz!"/Nicsak/Odanézz/Odasüss!)
*Közben látom,hogy volt egy komment,hogy Alíz lesz a neve,az is lehet jó amúgy, csak adnék mellé egy 2.keresztnevet, hogy ne olvadjon annyira össze "dialízissé".
pl. Klára,Kiara,Letícia,Bernadett,Noémi,Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!