Zsigmondy vezetéknévhez milyen lány nevet adnátok a felsorltakból?
Johanna, Krisztina, Dominika, Alíz, Adél, Sára, Liza, Bella, Kitti, Lotti, Júlia, Hajnalka, Boglárka, Flóra, Eszter, Kamilla, Olívia, Zselyke, Emma, Hanna, Jázmin.
Igen, sok szép név tetszik sajnos és nehéz választani. :D Kis segítséget kérnék, hogy mi alapján lenne könnyebb választani, nyilván nem az itteni válaszadók fognak dönteni ebben de kíváncsi vagyok véleményekre és segítő tippekre is. :) Köszönöm a segítőkész válaszokat előre is, felfogom őket pontozni! Plusz írhattok olyan nevet is ami nincs a listán de úgy gondoljátok illene a vezetéknévhez és majd eldöntöm tetszik e az de főként a lista nevek érdekelnek. :D
*felsoroltakból.
és bocsi de nem tudom hogy került a kucsszavakhoz a Zsigmondy Vilmos :D ezt nézzétek el kérlek...
A Lotti nagyon rímel a vezetéknévvel. ...dy-Bella, majdnem debella. A Dominikával furcsa a közepén a di-do, Lizával a "dili". Ezért ezeket nem választanám.
A többi jó. Nekem az Emma és Johanna tetszik legjobban.
Dominika, Adél, Liza kevésbé illik hozzá egyben kimondva, ezeket kizárnám.
Nekem a legjobban a Júlia tetszik, én azt választanám.
Zsigmondy Alíz, Zsigmondy Júlia, Zsigmondy Flóra, Zsigmondy Sára.
Szerintem rövidebb egyszerűbb nevet válasszatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!