Mennyiért lehet eladni a gyerek puzzle játékait amik jó állapotban vannak?
Amennyiert elviszik, nehez lenne erre mit mondani. Vidd le 4 ezerre, aztan csokkentsd tovabb, ha igy se veszik meg.
En azert nem adnek hasznalt kirakosert 5 ezret, mert ennyibol mar veszek ujat. De ha ez egy kulonleges, limitalt darab, akkor meggondolnam, sima egyszeru, ezredik kiskutyasert,cicasert, tajkepert biztos nem.
Az van, hogy az ilyesmi hasznalt cuccokat sose fogod tudni annyiert eladni, amennyiert szeretned.
Akkor olcsóbban 😁
Kirakva raktál fel róla fotót? Szerintem ilyen esetben attól is parázhatnak, hogy utóbb kiderül, hiányos.
Én féláron biztos nem veszek gyerekcuccokat. Hiába vannak általánosságban keveset használva (pl. egy babaöböl max. fél évet, a ruhák még kevesebbet), cserébe lehet feltételezni, hogy sok szempontból jobban igénybe lettek véve (nyál, bukás, kaki, megrágott, stb), mint egy felnőtt holmi. Persze lehet, nem így van, de ha ismeretlentől vásárolok, akkor ezt fogom feltételezni.
Ráadásul csomó mindenből van olcsóbb verzió, itt a pepco, a kik, sokszor ezerszer olcsóbban kapok meg onnan dolgokat újonnan, mint ahhoz nagyon hasonló dolgot használtan. Hogy néha rosszabb minőségű? Lehet, de csomó gyerekcuccnak nem is kell sokáig bírnia...
Plusz rengetegen árulnak használt gyerekholmit, ezért túlkínálat van... meg ott vannak a charity boltok filléres tételekkel, meg angol használt kereskedések, stb. Nyilván így még nehezebb bármit eladni, főleg ha nem valami nagyon népszerű márkájú, mesés, stb.
Szóval az, hogy mennyiért rakd fel, függ attól, mennyi időd és helyed van. Ha gyorsan túl akarsz adni rajta, szerintem negyedár felett ne próbálkozz, ha ráérsz, akkor vidd le az árát 500 forintonként X időnként, vagy írd oda, hogy az ára alkuképes, vagy írd azt, hogy 5000 ft, de a postát te állod valamilyen formában, vagy próbálj meg többet eladni egy hirdetésben, és két darabnál adj 10% kedvezményt, 3-nál 15-öt, vagy valami hasonló. Esetleg ha van a közeledben ilyesmi, megpróbálhatod leadni bizományban, ott lehet, eleve többen látnák, az, hogy boltban van, ad valami biztonságérzetet, stb.
Én mindent alapból féláron árulok, ha árulok. Mivel jön rá a szállítási költség is, máshogy nem éri meg a vevőnek, a boltból vett újra van elállási garancia, panaszkezelés stb. sokkal biztonságosabb úgy.
Mindennek annyi az értéke amennyiért megveszik. Sajnos ha sokkal kevesebb, akkor ezt le kell nyelni.
Puzzle, hát nem tudom. Főleg gyerek. Szerintem nem vennék használtan puzzle-t, mert nem tartom higiénikusnak. Mi annak idején karácsonykor sokat kirakóztunk sütievés közben stb. Nem azt mondom hogy mindenki taknyos és kajás kézzel rakja ki, csak hogy nem tudnám letörölni se, hogy megnyugodjak. De én kicsit tisztasági beteg vagyok, úgyhogy lehet nem emiatt nem veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!