Férfiként hány éves korig érdemes, reális belevágni a gyerekvállalásba? Vegyünk egy átlagos magyar férfit, átlag fizetéssel, külsővel és egészségügyi állapottal. Mi az az "álomhatár" korban ameddig még biztonságos minden szempontból?
Ez az. Miért vállalhana egy 40 feletti pasi, ha a 40 feletti nő meg nem?
Mitől van hozzá több joga egy idősebb férfinek, mint egy idősebb nőnek?
Csak azért, mert nincs férfi menopauza, így képes aggastyánként is?
Attól még ugyanúgy fel is kell nevelnie azt a gyereket, nem csak megcsinálnia kell.
12es: de ezt mondom mert van aki 39-et ír van aki szerint pedig már 20 évesen "érett apa" valaki. Mentálisan, fizikálisan, financiálisan is érettnek kell lenni.
Szerintem nincs megírva nagykönyvben hogy csak korán lehet valaki szülő. Az sem egészséges ha későn. Én 35-45 közé teszem az ideális kort a férfiaknál. A nőknél viszont kövezzen meg mindenki, 30-40 közé. Tehát egy 5 évvel előrébb.Miért is? Előbb érnek, gyerekként is, felnőttként is, anyaként is.
A legtöbb nő magánál pár évvel mindig idősebb párt választ szívesen.
Hozzáteszem az extrém korkülönbségben sem hiszek. Egy ismerős 45 évesen lett először apa, a nője meg 30 volt. Aztán 47 évesen gondolom a nő akaratára újra apa lesz, a nő 32. Szerintem ez sem egészséges mert túl nagy a korkülönbség, teljesen más nevelések fognak ütközni, ez már egy generációnyi különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!