Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet ebből...

Szerintetek lehet ebből terhesség vagy megnyugodhatok?

Figyelt kérdés
A ciklusom eléggé rendszertelen, szeptember 15-én volt meg utoljára. A menstruációs applikációm szerint tegnap kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. Tesztjeim negatívak.
2023. nov. 1. 06:57
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Hát védekezel?Ha igen akkor nem.Ha nem, akkor pedog rendszertelen ciklus nem = azzal hogy nem is eshetsz teherbe.Ha eleve rendszertelen az azt jelenti hogy minden hónapban máskor jön meg ? Felesleges így egy applikáciora bízni a dolgot.Vegyél egy tesztet én azt javasolnám megnyugvásképpen..
2023. nov. 1. 07:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt 2 héten belül védekezés nélküli aktusod, akkor szerintem megnyugodhatsz, meg fog jönni.
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Jaj azt nem olvastam h a tesztjeid negativak bocsánat.Ha valóban tegnap kellett volna megjönnie 100%osan akkor nem vagy terhes.
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Rendszertelen vérzésnél SEMMIT nem érnek az applikációt. Le is törölheted a telefonról, csak a helyet foglalja. Inkább deríttesd ki a rendszertelenség okát orvossal.
2023. nov. 1. 09:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha 2 héten belül nem volt védekezés nélküli eseted, akkor az a teszt szinte már tuti.
2023. nov. 1. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!