Mikor tudatosult benned, hogy most már biztos, hogy nem lesz gyereked?
Figyelt kérdés
Hány éves voltál? Saját döntés vagy nem lehetett?
Kort és nemet is írjatok.
2023. okt. 30. 10:19
1/8 A kérdező kommentje:
A kategóriát elszúrtam szerintem.
2023. okt. 30. 10:20
3/8 anonim válasza:
6 év próbálkozás után. Belefáradtunk a reménykedés és csalódás körforgásába, felfogtuk, hogy ha eddig nem, akkor ezután sem fog sikerülni. Eldöntöttük, hogy amint beköltözünk a házunkba (akkor kezdtünk el nézelődni), elindulunk az örökbefogadás útján. Még nem költöztünk be, mikor megfogant a nagylányunk, semmit nem csináltunk máshogyan. 🥹 A kicsik pedig első-második hónapban, ahogy elkezdtünk próbálkozni.
4/8 anonim válasza:
Sosem akartam és szerintem nem is fogok akarni soha, nem nekem való a gyereknevelés.
5/8 anonim válasza:
Jó lenne, ha több ember is beismerné magának, hogy nem való neki sem gyerek, sem a gyereknevelés, mint a 4-es is.
Így kevesebb elhanyagolt és elcseszett életű felnőtt "gyerek" élne a világon. 😄
6/8 anonim válasza:
17-18 évesen, hogy nekem nem kell gyerek. 35 leszek, azóta sem akarok, és ez nem fog változni. Jó az életem kötelező tartozék nélkül is.
7/8 A kérdező kommentje:
Én olyan 16 éves korom óta érzem úgy, hogy nem szeretnék gyereket. Több okból is: Első és legfőbb ok, hogy nem szeretnék gyereket.
Második, hogy nincs normális stabil párkapcsolatom.
Sem biztos anyagi hatterem.
+ Már lassan öreg leszek gyereket vállalni..
Szóval így összességében ezért nem lett, de megmondom őszintén nem bántam meg. Inkább ez mint, hogy sz*r szülő legyek és legyen egy boldogtalan nélkülöző gyerekem.
2023. okt. 30. 19:55
8/8 anonim válasza:
30 éves korom körül tudatosult.
Nem lehetett.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!