Mit gondoltok a Mézi névről? Nagy kicseszés lenne a gyerekkel egy ilyen ritka név?
Figyelt kérdés
Nem akartunk neki ritka vagy különleges nevet adni, de sajnos kifogytunk az ötletekből, kezdem azt hinni nem létezik olyan név, ami mindkettőnknek kifejezetten tetszene. A Mézi kislány név és igaz még sosem hallottam senkitől, hogy ez lenne a neve, de nekünk egészen megtetszett, viszont nem szeretnénk, ha olyan nevet kapna, amit később szégyelnie kell vagy utálná. Ti mit gondoltok erről a névről?2023. okt. 25. 20:39
A kérdező szavazást indított:
Nem tetszik
Tetszik
Tetszik, de nem adnám a gyerekemnek
55 szavazat
1/20 anonim válasza:
dr. Kiss Mézi
Elég nevetséges. Tuti nem bűntetném ezzel a gyerekem.
2/20 anonim válasza:
A karácsonyi mézeskalácsfigurát hívják így. Nekem kicsit komolytalan, felnőttként nevetséges, nem komolyan vehető. Nem adnam.
3/20 anonim válasza:
Számomra egyenértékű az Ajándék, Angyalka, Napsugár és társaival.
Extracuki nevet akartak, csak abba nem gondoltak bele, hogy az extracuki kis cukorfalatjuk egyszer felnő, és szíve szerint letagadná a nevét....
4/20 babyboom567 válasza:
Nem a picibabádnak kell nevet adnod, hanem a felnőtt gyerekednek akinek kb 80-90 évig kell viselnie azt a nevet.Ebből kb 3-4-5-6 évig cuki,utána ciki.
5/20 anonim válasza:
A Shrek miatt nagyon szívatnák szerencsétlent.
6/20 anonim válasza:
Ezzel nem az a baj, hogy ritka... Nincs valami hosszabb, amit így lehet becézni?
7/20 harebell válasza:
Becenévként szerintem még aranyos is lenne, de ebben a formában biztos nem adnám. Nem igazán a ritkasága miatt, hanem mert túl gyerekes. Amúgy van ennél sokkal rosszabb is, de annyi szép női név van, szerintem találtok jobbat :)
Aliz, Elza, Róza pl nem tetszik? De szinte bármely m-mes nevet becézhetnétek Mézinek.
8/20 anonim válasza:
Komolytalan, és butuska név. Nem adnám
9/20 anonim válasza:
Amúgy megvilágosodtam, hogy ez valszeg a Maisie magyarul... ehh
10/20 anonim válasza:
Szörnyű, mint valami méhecske egy debil rajzfilmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!