Csenge névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2023. okt. 17. 17:57
21/24 anonim válasza:
Nem tetszik.
Sokkal szebb és jobb egy ritka régi név, mint a felkapott divatnevek, amik igazából tucatnevek. Őszintén szólva én a tucatneveseket szoktam magamban kinevetni (nyilván nem nyíltan, csak magamban gondolok ezt-azt a szüleikről...), na aztán a kacifántosak, mint a Napsugár, Bodza, Mercédesz, Kamília, jajj.....
Nekem a Vilma tetszik. Régi is, ismert is, nem bonyolult, szép, komoly, mégis ritka, igen ezáltal különleges is. MIt mondjak, lehetnek irigyek egy ilyen szép névre a Norinák, Nolenek, Zoék, Csengék, Fannik, de ha korábbra megyünk, a Dorinák meg a Vivienek is...
22/24 anonim válasza:
21-es, azért kevés embert fogsz találni, akik pont a Vilma névre lesznek irigyek. :) Amúgy a Nolen fiúnév (nekem sem tetszik, nem azért írom).
23/24 anonim válasza:
Olyan kínaias hangzása van.
A postás mindig kétszer Csenge...
24/24 anonim válasza:
Undorítónak tartom a Csenge nevet. Nagyon nem tetszik, amikor először hallottam, komolyan csak nevetni tudtam, hogy valaki ezt adja egy kislánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!