Minek a hatására vonulnak háttérbe az apák, amikor apás szülés volt, és lehetne szexelni, de nem akarják?
Azért reméljük, hogy ha már gyermeket akartak mindkettten és együtt képzelik el az egész életüket, akkor nem úgy élnek egymás mellett hogy mindketten folyton mintha skatulyából lennének kihúzva, sminkben, tökéletesen szőrtelenítve, egymás jelenlétében sose menve fürdeni, WC-re egyebek...
Ha meg együtt élnek, annak minden velejárójával mint 2 élő ember akkor nem ettől fog megundorodni a hapsi.
Plusz feltételezzünk már az ürgéről is ennyi ismeretet hogy nem gondolja azt hogy a baba csak kisétál üdén, rózsaszinüen.
Már bocs,de mindketten tisztában vagyunk azzal,hogy nem parfüm illat lesz,és nem lesz semmi "tiszta". Hallunk,látunk,és olvasunk.Nem vagyunk másvilágba....
utolsó előttinek szólt.
Nálam bent volt végig,de ő akart bejönni,én nem eröltettem,sőt...:)
Bent volt végig és nem a fejemnél állt,de nem undorodott meg egyáltalán,sőt,a2. héten már le akart teperni,de hát nem lehetet...
Szóval szetem ez nem igaz.
Pedig mi még fiatalok vagyunk(én 21,párom22),tehát megundorodhatott volna könnyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!