Nagyon kicsi lenne a pempers premium care maxi pelenka a 11kgos lányomra?
Van egy DMes kuponom azt szeretném beváltani, de csak 4es méretig lehet.
Nem használtam még ilyen pelust,kicsit husis a lányom. Az is érdekel hogy mennyibe kerül,és hány darab van a 4 és az 5ös csomagban? Köszönöm.
Szia! Igazából nem nagyon tudok segíteni, mert nem használjuk mi se, de úgy látom más se igyekszik válaszolni.
Miért szeretnéd ezt a pelenkát? Úgy érzed jó árban van a kuponnal? Mert olyan Libero körüli a darabára akciótlanul. De semmivel se tud többet (mármint nem jobb) az active babynél, csak drágább.
Mi még anno a 2-esből próbáltuk a premium caret és a sleep@playt, és a pr.c. kicsit nagyobb volt a s&p-nél, pedig ugyanazok a számok voltak rajta. Azt írják 9-14-ig kilóig jó a 4-es. A 11 kiló elvileg ebben benne van. Az 5-ös 12-19-ig. Mi mindig hamarabb váltottunk, mint a következő méret induló kilója, de nekem kisfiam van, lehet a kukija felvesz a méretből. :)
Szerintem jó lenne a leányzódra. Szerintem. De én csak akkor venném meg, ha tényleg megéri az ára. 45ft alatti darabár már nagyon jónak számítana egy 4-es pelenkánál. De gondolom tisztában vagy valamennyire az árakkal, bármilyen pelenkát is használjatok.
Amúgy milyet használtok? És hanyast?
Ja, és [link]
Szerintem nem lenne kicsi.
En sem hasznaltam meg, sima pamperst hasznalunk, de ket pelenkas fiam van, a kisebbik 9,5 kg es 78 cm, a nagyobbik 15,5 kg es 97 cm es mindkettore tok jo a 4es pampers. Egy idoben a nagyobbik mar 5ost hordott, de nyult kicsit es ismet jo ra a negyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!