Hálós vagy fakeretes járóka?
Fa keretes, amiben tud kapaszkodni, feltudja húzni magát, ki tud nyúlni kiesett játékért, stb. és jobban kilát belőle.
Kintre lehet tényleg létjogosultsága a hálósnak, vagy bent akkor, ha állandóan hurcibálni kell egyik helyiségből a másikba valamiért.
Nekünk hálós volt, nagyon szerettük. Sokszor beültem a gyerek mellé én is, és ott játszottunk, tényleg szabadon tudott lenni, nem kellett attól tartanom, hogy elszalad, belenyúl a konnektorba, magára rántja a polcot, stb.
Annyi hátránya volt, hogy az illesztései műanyagból készültek, és egy idő után több is megrepedt, már nem volt stabil a keret. Ilyen szempontból valószínűleg a fa keretes tartósabb, de annál meg ha úgy esik, akkor könnyebben beüti magát a szélébe, azért nem azt választottuk annak idején.
Vagy jól jön, mikor épp a forró vizet készülsz leonteni a tojásról/tesztáról...inkább arra a fél percre korlátozó a gyerek mozgását, minthogy leöntsem forró vízzel, mert a lábam alatt akar játszani...
Nekünk hálós van, minimálisan hasznaljuk, inkább játékoknak rakodóter, de néha nagyon jól jön. Mivel gurul, könnyen át tudom helyezni, ha kell (a konyhában van, de furdoszoba-takaritaskor kitolom a folyosóra, hogy lásson közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!