Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Abigél névről írnátok vélemény...

Abigél névről írnátok véleményt? Becézni, hogy lehet ha lehet, kell e? Gúnyolás szempontból könnyű préda?

Figyelt kérdés

2023. szept. 29. 12:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Bibi becézése. Szerintem gyönyörű név.
2023. okt. 15. 14:50
 22/25 anonim ***** válasza:

Abigél az osztálytársam is :D

Senki nem cikizi, Abinak szoktuk hívni

2023. nov. 14. 19:36
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Volt a redditen egy cikk, hogy Temes Anikónak ez lett a gyereke neve. Ott ájuldoztak egy csomóan, hogy de szép meg nincs elcsépelve.

Lehet velem van a baj, de én meg mostanában mindenhol csak azt hallom, hogy Abigél lett a gyerek vagy Emili.

2023. nov. 22. 09:30
 24/25 anonim ***** válasza:
42%
23: nem tudom, ki az a Temes Anikó. Most rákerestem, de még mindig semmi nem dereng. Én lányom Abigél, de senki nincs még a messzebbi környezetemben sem ilyen nevű.
2023. nov. 22. 15:20
 25/25 anonim ***** válasza:

24: Az lehet, de attól még egyre felkapottabb. De már írták fentebb is. Az én környezetemben csak az elmúlt 3 évben 5 helyről is hallottam ezt a nevet. Ami azért elég nagy arány mondjuk egy Klemenciához vagy egy Deziderátához képest.

Nincs annyi mint a Hannából mondjuk, de elég jól halad affelé. Nincs ezzel bajom nem azért írom, de tény, hogy egyre népszerűbb.

Így szokott ez kezdődni.

Ha meg egy celeb is adja a gyerekének akkor meg aztán kész.

2023. nov. 22. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!