Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális,hogy ennyire hiányzik...

Normális,hogy ennyire hiányzik a gyermekem?

Figyelt kérdés

3.osztályos fiu és szinte alig bírok magammal egesznap azt várom mikor mehetek már érte az iskolába. Amikor jött a szeptember én nagyon szomorú voltam,egyáltalán nem vártam az iskolát. Akkor vagyok nyugodt amikor itthon van. Nagyon imádom.

Mások egész nyáron azt fújták mikor kezdődik már az iskola?.

Amikor elkisérem az iskolába,legszivesebben sírnék,ahogy látom hogy ballag befelé.

2023. szept. 29. 10:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem normális. Boldogtalan vagy, ha elmegy egy születésnapi partira? Vagy ha a barátaival van? Fordulj pszichológushoz, ha nem akarod tönkretenni a gyereked életét.
2023. szept. 29. 13:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon imádod, akkor annak örülsz, hogy szeret iskolába járni, és nem csak magadra gondolsz, hogy legyen már otthon neked.
2023. szept. 29. 15:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem hiányozhatott pár napot (pl. ha te is akkor kevesebbet dolgoztál és nagyon szép időszakot töltöttetek együtt), de már közel egy hónapja tart.

Biztos a gyerek hiányzik?

2023. szept. 29. 16:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom. Te leszel az az anya, aki majd a 20 éves nagy babájára is rátelepszik és minden nőt utálni fog, aki a fia közelébe megy.

A férjeddel egészséges a kapcsolatod, hogy ennyire betegesen bele vagy b.zulva a gyerekbe?

2023. szept. 29. 21:12
 15/17 A kérdező kommentje:
Nyilván örülök hogy kezd nagy fiú lenni,természetes próbálom jó úton vezetni. Annak is szintén örülök,hogy vannak barátai és, hogy szeret velük lenni,de bennem van mindig,hogy nem vagyunk eleget együtt,ugye itt van a kicsi is,nyilván vele többet kell foglalkozni,és azt érzem nem vagyok vele eleget. 😞 pedig igyekszem
2023. szept. 29. 22:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi lesz veled később, ha majd csajozni megy és nem fogja érdekelni sem, hogy mi van veled.
2023. szept. 30. 00:21
 17/17 A kérdező kommentje:
Eddig nem úgy tűnik,de persze változhat. Nem tudom,valahogy túl élem
2023. szept. 30. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!