Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális,hogy ennyire hiányzik...

Normális,hogy ennyire hiányzik a gyermekem?

Figyelt kérdés

3.osztályos fiu és szinte alig bírok magammal egesznap azt várom mikor mehetek már érte az iskolába. Amikor jött a szeptember én nagyon szomorú voltam,egyáltalán nem vártam az iskolát. Akkor vagyok nyugodt amikor itthon van. Nagyon imádom.

Mások egész nyáron azt fújták mikor kezdődik már az iskola?.

Amikor elkisérem az iskolába,legszivesebben sírnék,ahogy látom hogy ballag befelé.

2023. szept. 29. 10:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális.

Ha elsős lenne és most kezdené, akkor érthető lenne, mert újdonság, fura.

Remélem, azért jártok közösségbe, vannak barátok, és nem csak veled van mindig.

2023. szept. 29. 11:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozol?
2023. szept. 29. 11:06
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Fhu azért ez beteges szerintem.
2023. szept. 29. 11:09
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a lányom negyedikes,de utoljára akkor éreztem így amikor kezdte az ovit...szerintem sem normális ez
2023. szept. 29. 11:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezen sürgősen próbálj meg túljutni, mert nagyon meg fogod szenvedni a kamaszkort........
2023. szept. 29. 11:20
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
? valami troll vagy, hogy szidjuk azokat, akik varjak, hogy kezdodjon az iskola ?
2023. szept. 29. 11:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
#5 Az még a jobbik eset lenne, de sajnos valószínűbb, hogy nem a kérdező szenvedné meg a kamaszkort, hanem a gyerek. Soha nem mehetne sehová, az anyja direkt úgy manipulálná, hogy ne is akarjon a barátaival lenni, hanem inkább otthon az anyjával, emiatt a barátok is elfordulnának tőle, a suliban kirekesztenék, felnőttként sem lenne belőle soha önálló ember. Általában ez szokott lenni a vége az ilyen sztoriknak. Vagy a másik lehetséges kimenetel még az, hogy a gyerek folyamatosan menekülne az anyjától, teljesen elzüllene, aztán nagyon fiatalon eltűnne valahova és soha többé nem látják.
2023. szept. 29. 11:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem foglald el magad valamivel, pl dolgozz? :D
2023. szept. 29. 11:37
 9/17 A kérdező kommentje:
Itthon dolgozom,plusz van egy két évesem és ugye a házimunka stb. Egyszerűen nem tudok ki lendülni arról a dologról hogy nincs velem. Vannak barátai,szokott is menni hozzájuk,persze csak,akkor,ha a tanulni való,és az itthon teendő is rendben van. Nem vagyok troll,sajnos ez igaz. Tudja,hogy nagyon szeretem..kis cicámnak hívom és már szól hogy anya ne már. 😁
2023. szept. 29. 11:41
 10/17 anonim ***** válasza:
47%

Én is nagyon bírom az enyémet, amikor épp nem megy az idegeimre, várom mikor hozhatom el és én is megkönnyeztem a sulikezdést:) Viszont már olyan büszke vagyok, hogy nem kell a kapuig kísérnem, mert bemegy egyedül vagy 100 métert, és ha meglátja egy osztálytársát szaladnak egymáshoz. Munka közben eszembe jut mi lehet vele, és gyakran nézem a krétát is, hogy épp történt-e bent valami.

Amíg tudsz örülni a tőled távol eső élményeinek és létezésének is, önállósodásnak, vagy ha látod, hogy valami titka van, de már nem akarja megosztani veled mit mondott xy erről vagy arról, addig szerintem nem kóros. Én is imádom babusgatni és amiért tiltakozik is ilyenért, az a legjobb, hogy "ne puszilj, már cikiii". De ugyanúgy az agyamra is képes menni és ha olyat tesz, hú.. nagyon ki tudja húzni a gyufát a tetteivel.

Amíg az önállósodása is boldoggá tesz, semmi gond nincs.

2023. szept. 29. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!