Gyerek mellett mikor kezdetek idén fűteni?
Ne viccelj. Nappal 25-30 fok között van, a lakás este se hűl le 24 fok alá..
Nálunk 21 fokra van állítva a padlófűtés termosztátja, ha jól emlékszem..🤔
Hat én nem tudom,de ha ilyen jó idők lesznek remélem majd csak valamikor novemberben 🤣
Van egy férjem,aki télen 20 fokban is gatyában szaladgál.
Van egy lányom akin soha nincs zokni,és van egy fiam aki 21 foknál már izzad.
Szóval amíg kint nem megy a hőmérséklet 10-12 fokra tartósan addig nincs fűtés.
Télen 21-22 fok van a lakásban. De most ha le is hűl a lakás 22 fokra, az még nem indokolja egyenlőre a fűtést.
Ha bent olyan 19-20 fok van, akkor szoktuk bekapcsolni. Nyilván ez időjárás függő. Szerencsére most még bőven jó idő van éjszaka is bent.
Volt olyan enyhe év, amikor decemberben (!) kapcsoltunk fűtést, mert még akkor se ment 20-21 alá rendszeres szellőztetés mellett sem.
Emeleti szélső (nem teljesen körbefűtött), viszont szigetelt téglalakás cirkóval.
Idén kíváncsi leszek. Egyedül én vagyok fázós a csaladban. A két gyerek 20 fokban is mezítláb, egy szál bugyiban/alsóban szaladgál.
Amikor fázunk.
Nem feltétlenül hőmérséklet-függő, mert a hőérzetet egy csomó minden befolyásolja. Párás, nyálkás időben fázom 22 fokban, nyári zápor után reggel meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!