Hogy várnátok haza az ilyen parotok?
4 év, 1 gyermek.
Nem, nem volt ilyen a gyerek előtt.
Minden hétvégén van valami gebasz, nem úgy élünk mint egy normális család. Neki se volt hamar meghaltak a szülei nincs normális családi képe.
Most épp úgy nézett ki a hétvégénk hogy tegnap a mwloja után kollégákkal iszogatott (havi 1x mennek el) este 7re ért haza majd éves, alvás. Ivott is bőven.
Aztán ma reggel 8kor átment vidékre állítólag csak 1 helyre de ebéd óta nem hallodtunk róla 5 órát írunk... Azaz reggel 8tól ezidáig oda van. Se egy hívás se egy sms. De hívogat valakit mert látom az egyenleget.
Baromira elegem van jogy ilyen életét élünk mellette pici babával.
Ti mit tennétek? Eddig azért türelmes voltam. De ezek az iszogatasok kimarad szinte egy egész napra csak enni és aludni jön haza. Frusztráló na.
Hogy várnátok haza? Mit mondanátok neki? De úgy írjátok legyszi jogy piason jön haza és akkor hamar fellehet húzni!
Édesem,egy iszákos embernek mondhatsz akármit.ugysem fogja abbahagyni az ivást.
Esetleg ha lenne valahova menned,lehet megijedne hogy elveszit és észhez terne(ez sem biztos )
Nem téged akarlak bántani, kérdező, de Magyarországon minden nő a semmire vállal gyereket? Egynek sem jut eszébe, hogy nem minden kapcsolat tart örökké, és a lakosság több mint 20%-a hivatalosan is alkoholista?
Tudom, hogy nem lehet mindenki kőgazdag, de egy B terven nem kellene elgondolkozni, mielőtt gyereket szülnek?
Ha ez nincs meg, akkor lehet nem annak kellene elsődleges célnak lenni, hogy a húszas éveik elején már gyerek legyen...
Vagy csak a gyakorin vannak jelen többségében a kilátástalan helyzetben lévő anyukák?
16. válaszomat még annyival egészíteném ki, hogy komoly betegséget, esetleg halálesetet, egyéb problémákat (pl. megcsalás) meg nem is említettem.
Ér ennyit a fiatal anyaság, hogy ki legyen szolgáltatva évekre, évektizedekre?
Teljesen mindegy ÉN mit tennék, mert te már az első kommentedben mentegeted, szóval úgyis vele maradsz, a gyerekeid meg szpnak.
Ennyi.
ÉN kidobnám a második ilyen után. TE nem fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!