Benett után egy Endre?

Figyelt kérdés
Benett a nagyfiunk és most érkezik az öcsi! Nagyon megtetszett az Endre név mindkettőnknek! Mennyire venné ki furán, hogy egy divatos modern név után egy régiesebb ritka nevet adunk?

2023. szept. 13. 20:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szarod le ki mit mond? Olyan nevet adsz, amilyet szeretnél. Soha senkit nem fog érdekelni a gyerekeid neve.
2023. szept. 13. 21:30
 12/24 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem szép név. Nyugodtan adjátok, nem kell ezen fennakadni. Nekik, nektek is természetes lesz. Az meg hogy másnak furcsa hogy nem Noel vagy Zalán hát istenem, kit érdekel.
2023. szept. 13. 22:30
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Jó név.
2023. szept. 13. 22:35
 14/24 anonim ***** válasza:
39%
4! A kisebbik csak nem 05.09-én született? 😅
2023. szept. 13. 22:38
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Miert kellene egymashoz passzolnia a ket nevnek, csak en nem ertem ? Ezzel kinek akarsz megfelelni ?
2023. szept. 14. 10:36
 16/24 A kérdező kommentje:
Csak azt akarom elkerülni, amit az előző hozzászóló írt, hogy ne legyen Béla és Miron szitu, hogy egyik gyereket azért piszkálják, mert a másiknak teljesen más stílusú a neve.
2023. szept. 14. 10:42
 17/24 anonim ***** válasza:
93%

A gyerekeket nem piszkaljak ilyenekert, hogy mi a testvere neve.

Szornyu ez a megfelelesi kenyszered a kulvilag fele.

Hidd el SENKIT az egadta vilagon nem erdekel a gyereked neve, a jatszoteren a gyerekeket meg plane, hogy mi a testveruk neve ??

Te tudtad az osztalytarsad tesvereinek nevet, es, hogy melyik korbol valo ? Egy gyerek, honnan tudna majd 2030 ban, hogy az Endre regebbi nev mint a Benett ?

2023. szept. 14. 10:58
 18/24 anonim ***** válasza:
18%
Teljesen mindegy, mert mindkettő ugyanolyan ronda
2023. szept. 14. 11:08
 19/24 anonim ***** válasza:
44%
Az Endre szerintem szép, a Benett... hát nem akarlak megbántani. Ha én lennék az idősebbik fiú helyében, akkor később biztos bennem lenne, hogy nekem miért nem lehetett normális nevet adni... Benedek, de még Benjámin formában is jobban illene az Endre mellé, az igaz. Szóval szerintem lehet konfliktus két ennyire eltérő habitusú keresztnévből, én inkább Eriket adnék, de az én vagyok (aki eleve nem adtam volna a Benettet). Vagy másik lehetőség a két keresztnév a kisebbik fiú esetében, egy ami jobban passzol a Benett mellé, és az Endre. Esetleg André formán még el lehet gondolkozni, az jobban passzol a Benett mellé.
2023. szept. 14. 12:13
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
Nekem Bertalan mellett van Benett
2023. szept. 14. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!