Milyen gyakran jártok játszóházba?
Mi ha megyünk valahova mindig elviszem ha van a városban,nálunk sajnos nincs:(
Gondolkozom egy játszóház nyitásában,ezert érdekelne ki viszi ki vinné,milyen gyakorisággal.

Még nem voltunk soha:) gondolkodom mindig, de hát autó nincs, bkv- val nehézkes.
A màsik meg, hogy annyi játéka van, nemtudom mi újdonságot láthatna.
A rossz idő végett vinném, mert reggel este járunk a játszótérre, de ha hideg lesz és hamar sötétedik lehet heti 1x elmegyünk.
20 hónapos
Mondjuk ahogy élnétek a játszóházakat, mindd hamar becsődöl :S

Én is kondolkodtam ilyenben, de ja mondjuk napi 5 gyerekkel számolsz, 1-1 órára, az havi 150.000 bevétel, mertvugye bölcsi ovi van hétköznap, hétvégente meg otthon van a család szért nem mennek sokan.
Na ugye a bérleti díj, az alkalmazoot, vagy magad után fizetni a járulékokat, a helyiség rezsije!
Nem igazán éri meg, már minuszos!

Ket ket ev alatti gyermekem van, de meg soha nem voltak jatszohazban. Es nem azert, mert nincs a kornyeken, hanem azert, mert eszunkbe sem jutott a lehetoseg.
Ha csak nekem van dolgom, akkor a ferjem vigyaz rajuk.
Ha egyutt van dolgunk, akkor ugyis valoszinuleg Pesten, be kell mennunk (mellette lakunk), akkor viszont inkabb a nagyikhoz rakjuk be oket, akik alig varjak, hogy veluk lehessenek.

Utolso vagyok: en egyebkent csaladi napkozi nyitasan gondolkodtam, eleg nagy a haz, ugyis otthon vagyok a gyerekekkel.
De erdeklodtem es kiderult, hogy van mar nehany a kozelunkben. Ez nem lenne gond, viszont nekem nem erne meg. Van meg szukseglet ra, de olyan arak vannak, amiket en nem tudnek vallalni. 3 kisebb van, ahol az anyuka csak 1-3 gyermeket vallal a sajatja melle fu alatt, keveset ker, mert ugyis otthon van.
Es van egy masik, ahol viszont rengeteg gyerek van, kb 40, a csalad hat tagu, nincs kulsos alkalmazottjuk, ok rendesen, cegkent uzemelnek.
En mindenkeppen hivatalosan szerettem volna, de asszem ugy nem eri meg, mert en max 5-7 gyermeket vallalnek, fizetnem kellene meg egy gondozonak. Az onkormanyzat adna tamogatast, de csak az elso ket gyerekre...
Szoval tenyleg jarj jol utana.
en nem meggazdagodni szerettem volna, csak fenntartani magunkat, de mindent egybe vetve a keves gyerekes bejelentett forma erre sem lett volna eleg a kornyekunkon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!