Mennyi kor különbség kell a gyerekeknél, hogy az idősebb vigyázni tudjon a picire?
Nagy suttyó, aki már eleve úgy akar gyerekeket vállalni, hogy olyan korkülönbség legyen, hogy tudjon a nagyobbik vigyázni a kisebbikre.
Kérdező, senkit nem érdekel, hogy rólad szól-e a kérdés vagy sem. Ha nem rólad szól, akkor vedd úgy, hogy annak lett címezve, akiről írtad.
Én 5,5 év korkülönbséggel lettem a bátyámra hagyva úgy ovis koromtól időről időre. Nyilván utálta.
Nálunk 3,5 a korkülönbség, a kicsi 4,5 és érettebb, mint a 8 éves testvére, nem lenne miért a nagynak vigyázni rá. Nyilván nincsenek magukra hagyva hogy vigyázni kelljen.
“8-as ez a kérdés nem is rólam szól, te meg sajnos úgy válaszoltál!!!”
Így sem jobb a helyzet. Mit érdekel téged más magánélete ilyen szinten ?
14 évvel fiatalabb az öcsém, így már tudtam vigyázni rá. Szerintem anya kb. 3x kért meg pár órára, plusz egyszer a 2-3 éves kissrácot elvittük pár barátommal az állatkertbe. Egyszer el kellett volna vinnem az oviba, de nem volt kedvem, anyával megbeszéltük, hogy otthon játszunk inkább. Ja és legalább 5x elhoztam a suliból is.
Szerintem ez a mennyiség teljesen belefér. És minden alkalommal úgy kért meg anya, hogy ha ráérek. Soha nem várta el, hogy más programot lemondjak emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!