Ha annyira fárasztó az anyaság, akkor 2, vagy annál több gyerekkel hogy bírják az anyukák (elsősorban)?
Figyelt kérdés
Mert hogy a gyereknevelés 0-24-es meló, nincs szabadság, akkor is fel kell kelni, ha 40 fokos lázad van, mert ugyanugy főzni kell,el kell látni a gyereket, tanulni kell vele, es sokan mar 1 gyerekkel is teljesen kivannak idegileg.
Tényleg nagyon fárasztó a gyerekes lét?
2023. szept. 7. 16:46
31/36 anonim válasza:
23# vagyok. Hát bocsi kérdező,de nem is gond,ha nem vállalsz. Utána nem értenéd,hogy lehet hogy a más gyereke ezt csinálja,míg a tied nem,hogy lehet hogy a tied hasfájós,a másé nem. Értetlenkednél ugyanígy.
32/36 anonim válasza:
Szerintem ma a nevelést illetően is magasabbak az elvárások. 100 éve nem volt divat a válaszkész nevelés. Ez több energiát igényel a szülőtől, kicsi gyereknél elsősorban az anyától.
33/36 anonim válasza:
De amúgy ez ilyen, van akinek tetszik van akinek nem. Ezzel nem tudsz mit csinálni.
34/36 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak akkor senki ne általánosítson, és ne szóljon bele a másik életébe.
Itt Gyakorin sokan ezt csinálják.
2023. szept. 7. 22:38
35/36 anonim válasza:
Enyém hasfájós, alig alszik közben is tucatszor felébred,allergiás így kevés félét ehet,utál emberek közé menni. Alig várom hogy dolgozzak,ja és játszani is egyedül szeret,nincs rám szüksége,unalmas így otthon.
36/36 anonim válasza:
Nekem nem fárasztóbb 2 gyerekkel (4 éves, 3 honapos) mint mikor eljartam dolgozni. Igaz az én párom is mindent megcsinál, de ha nem így lenne, akkor nem is volna 2 gyerekunk. Nem tudom azok az anyukák, hogy bírják akik mindent egyedül csinálnak, és még a párjukat is ki szolgálják aki egy percre sem segítene be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!