Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiatal házasok vagyunk és...

Fiatal házasok vagyunk és tervezzük a gyermekeinket, Babaváró hitelt szeretnénk igénybe venni, ennek mi a menete? Mennyi összeget kaphatunk és mire költhetjük el?

Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 15:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Életképtelen vagy. Ne vegyél fel hitelt, és mielőtt a gyerek issza meg a levét, pszichoterapia. Tele vagy traumákkal.
2023. szept. 3. 17:12
 12/26 anonim ***** válasza:
93%

Bemész a bankodhoz, vagy amelyik számodra megfelelő és utána jársz az aktuális információknak.

10 millió a max, valóságban pedig a kettőtök jövedelme fogja megalapozni mennyit kaptok

2023. szept. 3. 17:12
 13/26 anonim ***** válasza:
32%
A népet kell leváltani, ezt mondom egy ideje. Ismét bizonyította a kérdező.
2023. szept. 3. 17:13
 14/26 anonim ***** válasza:
88%

A babavàró hitel maximális összege 10 millió Ft, maximum 20 évre vehető fel és szabad felhasználású, tehát arra költöd, amire akarod.

Javaslom, hogy menjetek be több bankba is érdeklődni, mert màs- más feltételekkel adják. (Meg van szabva, hogy havonta mennyi jövedelemmel kell rendelkeznetek és ez az, ami bankonként eltérő).

Feltétel, hogy házasok legyetek és fontos, hogy a még meg nem született gyermekekre igényelhető csak. Meglévő gyereket nem számítanak bele. A terhesség 90. napjától kérhető a törlesztés szüneteltetése 3 évig.

Van lehetőség biztosítást kötni, aminek bár plusz költsége van, mégis egy garancia arra, hogy ha ne adj Isten valamelyikőtök meghal vagy súlyos beteg lesz, akkor valamilyen segítséget nyújt a bank!!! Mi nem kötöttünk ilyen biztosítást, de emlékszem rá, hogy felajánlották. Tehát ha férjed gyógyíthatatlan beteg, akkor mindenképp érdemes nektek ezzel a lehetőséggel is élni!

2023. szept. 3. 17:20
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
A tervezzük és a már terhes vagyok nekem erősen nem ugyanaz, ahogy a férjed betegsége sem mindegy, hogy milyen. Az sem mindegy te milyen bevételre számíthatsz majd ha visszamész gyed után dolgozni, tudod-e fixen fizetni azt a 45 ezer forintot és hogy mire költenétek el. Hülyeségre nem venném fel. Pl. ingatlanra igen.
2023. szept. 4. 08:32
 16/26 A kérdező kommentje:
Olyan sok a telhetetlen kíváncsi, hogy megosztom 21 éves vagyok a férjem 16 éves, és igen az elsővel már terhességben vagyok. A férjemnél sajnos vérrákot diagnosztizáltak. Ha már sokan erre kíváncsiak.
2023. szept. 5. 11:36
 17/26 anonim ***** válasza:
67%
Tehát egy 16 évessel tervezted a gyerkeket és már hozzá is mentél. Jó vicc.
2023. szept. 5. 11:51
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Kamuuuuu. Mostmár nyilvánvaló
2023. szept. 5. 12:03
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a probléma meg is oldódott. Ilyen feltételekkel nem kaphattok hitelt. Amúgy nyilvánvalóan kamu kérdés. Tudom, romáknál az is férjnek számít, akivel nem házasodtál össze, de a bankok nem roma hagyományok szerint működnek. Meg munkaviszony is kéne hozzá. Meg csomó minden, ami nektek nincs.

Mármint nem lenne, ha nem lenne nyilvánvalóan kamu a kérdés. Inkább koncentrálj a sulira, mert ha itt lógsz, idén is le fogsz maradni és megbuksz.

2023. szept. 5. 12:08
 20/26 anonim ***** válasza:
93%

#17-18-19

Szerintem a kérdező irónikusan írta, nem akar a családi állapotára vonatkozó kérdésekre válaszolni.

2023. szept. 5. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!