Az Oláh vezetéknévhez illik a Zara név?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nagyon romás a vezeteknev, a Zara meg szinten egy nagyon romas nev, de nekem ez tetszik, es romak vagyunk, jomodu romak.
Nem tudom adjam e a Zara nevet..Oláh Zara, igy leirva nekem sem tetszik.
Mi alapjan dontsek ha nagyon donteskeptelen vagyok? Nincs is mas keresztnev ami tetszene, talan még a Rubina es a Lejla de azok szinte ugyanolyanok mint a Zara
2023. szept. 2. 11:38
11/17 anonim válasza:
Szerintem a Rubinánál meg a Lejlánál egy fokkal jobb a Zara a vezetéknévvel, de kivételesen tényleg elgondolkoznék a helyetekben két keresztnéven, az 5-ös jó tippeket adott.
13/17 anonim válasza:
12es, kb minden cégnél így van, csak nem reklámozzák. Felelőségteljes, vagy jobban fizető munkára nem alkalmaznak ilyen embereket.
14/17 anonim válasza:
Szerintem illik, de mit szólsz pl a Zita névhez? Ha kicsit hagyományosabb, de ritka nevet adnál.
Illetve: Zafira ami még eszembe jutott.
15/17 anonim válasza:
Nekem elsőre az Izabella ugrott be, hogy illene a vezetéknevhez, bár tudom, azt nem soroltad fel neked tetszőkent.
Apukanak mi a véleménye? Neki nincs kedvenc neve?
16/17 anonim válasza:
Oláh vagyok. Fehér bor, kék szem, barna haj. Elég baj hogy Magyarországon így leirjak az embert a neve miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!