Az Oláh vezetéknévhez illik a Zara név?
Tudom hogy nagyon romás a vezeteknev, a Zara meg szinten egy nagyon romas nev, de nekem ez tetszik, es romak vagyunk, jomodu romak.
Nem tudom adjam e a Zara nevet..Oláh Zara, igy leirva nekem sem tetszik.
Mi alapjan dontsek ha nagyon donteskeptelen vagyok? Nincs is mas keresztnev ami tetszene, talan még a Rubina es a Lejla de azok szinte ugyanolyanok mint a Zara
Szerintem nehéz kimondani
"Olázara"nem hangzik szepen.
Ha nem zavar hogy majd az önéletrajzát rögtön visszadobják a neve miatt, akkor tökéletes.
Esetleg hogy kap egy normális első nevet és másodiknak a Zarát? Ti hívhatjátok annak, de ő meg felnőtt korában eldöntheti ogy melyiket használja.
Pl
Oláh Tímea Zara
Oláh Emília Zara
Oláh Laura Zara
Nekem még zöngétlenedik is a z ha mondom: OláSzara... nem jó együtt.
Oláh Leila az még a háromból a legjobb, nekem tetszik is. A Rubinát nem javaslom, egy dolog, hogy romás, de még pit.sás is.
Ha nem zavar hogy majd az önéletrajzát rögtön visszadobják a neve miatt, akkor tökéletes.
Nem hinném hogy ilyen név miatt dobnák vissza, tökre rendben van a név, az más hogy nem illik össze de nem olyan mégse mint Ondó Kálmán vagy Víz Elek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!