Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyermeket és milyen...

Hány gyermeket és milyen neműeket szerettél volna? Miért?

Figyelt kérdés

Bejött a “kívánság”?

Akár igen, akár nem, milyen velük az élet, mi a jó a fiús-lányos dolgokban?

Van-e hiányérzeted, hogy ha a vágyakozással ellentétben nem lett fiad, vagy épp lányod?

2023. aug. 15. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyet szerettem volna, neme mindegy volt. Egy lányom lett. Nagyon örülök, hogy lány lett. Imadom. Már gimnazista, nagyon szuper gyerek, emberileg, mindenhogy büszke vagyok rá.

Nincs hiányerzetem.

2023. aug. 15. 19:16
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

1 lányt és 1 fiút szerettünk volna. (ebben a sorrendben)

Nagyon örültem mikor kederült h kislányt várok.

Aztán a kistesónál szorítottunk hogy fiú legyen.

Fiú IS lett. Vegyes ikerpárunk született

2023. aug. 15. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Kettőt akartunk, és fiúkat. Bejött mind a 2.

Hozzám közelebb áll a fiús anyaság, nem érzem magam otthonosan a lányos dolgokban.

Nagyon jó velük. Az egyik igazi fiús, apás, eleven, a másik bújós, anyás.

2023. aug. 15. 19:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
1 lanyt akartam. Sikerult.
2023. aug. 15. 19:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
1 fiút és egy lányt szerettem volna. Van már fiam de nem érzem a késztetést hogy legyen még egy gyerek.
2023. aug. 15. 19:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt szerettük volna, ha fiunk és lányunk is lesz. Szerencsések vagyunk, mert mindegyik lett. Hiányérzetem lenne, ha valamelyik nem lenne. Nagyon jó érzés fiús és lányos anyának is lenni, így szülőként kiteljesedve érzem magam.

Ha meg nem így lenne, akkor se dőlt volna össze a világ.

2023. aug. 15. 19:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Fiút szívem szerint mindenképpen szerettem volna, mert nálunk a családban csak lányok voltak szinte minden ágon, ki akartam "próbálni", milyen fiús anyának lenni. Az első babám fiú lett, nagyon boldog voltam.

A továbbiakban nem volt bennem semmilyen hiányérzet kislány iránt, mikor kiderült, hogy újra terhes vagyok, teljesen úgy éreztem, hogy megint fiú lesz, aminek a férjem és én is nagyon örültünk volna.

Kislány lett, így ennek örülünk és nagyon boldog vagyok, hogy a "lányos anyaságot" is megélhetem. :)

2023. aug. 15. 20:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első gyerek születésevelőtt inkább fiúpárti voltam. Persze lányunk lett. Utána már el se tudtuk képzelni, hogy fiunk legyen. 3 gyereket terveztünk, de a 3.nál kiderült, hogy ketten vannak, így 4 lett. Mind lány. Nekünk így tökéletes.
2023. aug. 15. 21:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is vágytam egy kislányra, évek óta tudtam a nevét is. Első gyerekem kislány lett, a második fiú, sosem gondoltam, hogy boldogulnék egy kiskrapekkel, de imádom, egész más, mint a csajszi, igazi kis hősszerelmes 🥰

Most vagyok 6 hetes a ráadással, kíváncsi vagyok melyik tábort fogja erősíteni 😁😅

2023. aug. 15. 21:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Kettőt szerettünk volna mindig is a férjemmel. Van már egy csodálatos kislányunk, 2 éves lesz októberben, és a 8. hétben járok a 2.gyermekunkkel. A német 2 éve és most is teljesen mindegy.
2023. aug. 15. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!