Ez pelenkázó táska vagy pedig alátét? Van ilyen valakinek?
#pelenka #pelenkázó táska
2023. aug. 11. 21:41
1/8 anonim válasza:
Nem ismerem, de úgy néz ki, mint egy neszesszer, amibe pár pelenkát bele tudsz tenni, és kihajtogatni, ezáltal alátétnek használni.
2/8 anonim válasza:
Biztos, hogy nem az a fajta, amit pelenkázótáska néven lehet kapni. Ebben kutyafüle se fér el, esetleg lehet vele rendszerezni egy igazi pelenkázótáskában.
3/8 A kérdező kommentje:
Ugye? Szerintem is ilyen multifunkciós alátét.
Köszi a válaszokat
2023. aug. 11. 22:05
4/8 anonim válasza:
Az egyes válaszoló félére gondolok én is.
Egyébként nem mondanám, hogy semmire nem jó, a Mülleres kis pelenkázó tatyót használjuk 1,5 éve. Abba is alig fér valami, de tök jó kis kompakt, mindig a babakocsi aljában/autóban van. Én nagyon szeretem.
5/8 anonim válasza:
Az oldalukon azt írják,hogy ajándék pelenkázótáska.
6/8 anonim válasza:
Táskának írják, de inkább csak pelenkázó neszeszer.
7/8 anonim válasza:
Egyebkent egy pelenkazo neszeszer nagyon hasznos! En meg mindig hasznalom a 6 hos kisfiamnal, az enyem mulleres ajandek volt, erdemes regisztralni ra szerintem. De termeszetesen lehet kulon venni is, dm-ben is van pl.
Belefer 4-5 db pelenka, egy kisebb csomag popsitorlo es meg krem is. Ezt csak bevagom a sima taskamba, aztan ennyi, nem is hasznalok kulon taskat, ha rovidebb programunk van.
8/8 anonim válasza:
Ez pelenkázóalátét amibe bele tudsz tenni 2 pelenkàt meg a mini popsitörlőt és úgy összehajtod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!