Manapság miért ad mindenki ilyen nevet a gyereknek?
Noel és Kevin kisgyerek ismerősöm van szín magyar. Nem cigánynevek. De ha azok lennének sem lenne szégyen magyar gyereknek ilyent adni.
Amúgy még a Noé Nolen névről életemben nem is hallottam.
Azért ezt adják mert nekik ez tetszik. Nehogy már a szülő a saját gyerekének ne adhasson olyant ami nekik jó mert huh de gáz. Az ő gyerekük ha Almának hívnák se lenne senkinek semmi köze hozzá.
Miért? Kötelező mindenkinek Balázsnak vagy Dávidnak lenni? Szerintem ezek is szép nevek amúgy, félreértés ne essék…
Igen, a magyarosan leírt külföldi nevek nekem is furák, de azért nem sokszor hallok ilyeneket.
Az egyik kisfiúnk Noé, nem azért, mert trendi (egyetlen kisfiút ismerek a miénken kívül, akit így hívnak). Nekünk tetszik ez a név és a másik kisfiúnk is bibliai nevet visel, szerintem ezek szép régi nevek és ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!