Nincs olyan határmenti hotel, ami a family parkos szállítást oda-vissza megoldja?
25 kmre van Soprontól(ezt találtam a legközelebb) én ezt ki nem fizetem taxival. 25 felett van csak oda. Egynapos utazást utazási irodák csinálnak busszal Bpről fele ennyiért belépővel oda-vissza..
Most megyünk Zalakarosra, 4 km útért 8ezret kér a taxis.
A szállodai programoknak mindig kedvezményes ára van, főleg mivel csoportosan szoktak ilyeneket szervezni, úgy meg pl megoszlik a benzinköltség. Még kedvezményes(magán) taxipartnerük is szokott lenni, jobb helyeken persze.
Úgy gondoltam, hogy határmenti hotel egy óriási látványosság mellett rendelkezik ilyen lehetőséggel, legalábbis kellene nekik. Nem mindenki akar átautózni az országon, hogy eljusson a hotelba, majd vezethessen még 25 kmt egyik reggel.
Szerintem 8-10 ezer oda-vissza tök korrekt lenne egy familyparkos szállításért 25 kmre, ahol egyszerre többen vagyunk a minibuszban. Szervezhetne a hotel minden szombaton ilyet, ahol kifejezetten erre jönnének vendégek.
Magyarországon ez nem szokás és nincs ilyen.
Ausztria vagy Németországban 4 vagy 5 csillagos hotelekben szokott lenni ilyen szolgáltatás esetleg de ott sem mindig .
Illetve busszal Pl vonatállomástol utaznak azok akik nem kocsival jönnek.
Mennénk úgy is, de nem megy se közvetlen busz, se közvetlen vonat a family parkhoz, 2x kell átszállni.
Személyautóval tök jó lenne, ha az országnak abban a felében laknánk, a hotel sem kéne, de nem ott lakunk, több óra vezetés, és a vonaton lehet sétálni, ami a gyerekeknek fontos, továbbá olcsóbb.
Kár, hogy nincs ilyen, majd akkor megyünk külön busszal utazási irodával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!